Naslovna Ključne reči GALERIJA REFLEKTOR

Ključna reč: GALERIJA REFLEKTOR

UŽICE Kulturni sadržaji: promocija, koncert, izložba

O kuturnih sadržaja u Užicu izdvajamo promociju knjige Zorana Jeremića u Narodnoj biblioteci, koncert Tijane Dapčević u GKC, a u prostoru galerije "Reflektor" u toku je izložba izložba Žolta Kovača pod nazivom „Povratak glupih slika“.

IVO ANDRIĆ: Životna priča dvadesetog veka

Ivo Andrić: životna priča dvadesetog veka, naziv je književne večeri koju organizuje užička Narodna biblioteka. Užičani će moći da vide izložbu Nemanje Stevanovića, dve samostalne u Galeriji "Reflektor", a organizuje se i humanitarna akcija "Smeh uPrkos svem".

FESTIVAL „VIDEOPARK“ Promocija savremene umetnosti

Posetioci će moći da vide neke od filmskih, dokumentarnih i eksperimentalnih ostvarenja umetnika iz čitavog sveta, kao i izložbu radova umetnika iz Austrije i Srbije, ali i studenata Univerziteta umetnosti u Beču.

UŽIČKA KULTURNA HRONIKA Premijera, okrugli sto, izložbe…

Brojni su kulturni sadržaji danas i minulog vikenda u Užicu. Pred nama je premijera predstave "D Pig"u režiji Branka Popovića, zanimljiv okrugli sto na temu: Užice i Dubrovnik. Privodi se kraju manifestacija "Muzeji za 10", a u Galeriji "Reflektor" otvorena izuložba, koja se može videti do 5. juna.

GALERIJA REFLEKTOR Izložba crteža Jelene Prljević

Samostalna izložba Jelene Prljević i opus radova nastalih u toku njenog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, može se videti od četvrtaka, 25. marta, u užičkoj Galeriji "Reflektor".
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE