Naslovna Ključne reči EPS

Ključna reč: EPS

RAČUNI ZA STRUJU Kako da ih smanjite?

Sigurno se svakog meseca kao i većina ljudi iznenadite i iznervirate koliko vam novca odlazi na račune, pogotovo kada je struja u pitanju. Naša zemlja troši više energije od zemalje Evropske unije, po nekim podacima i do pet puta više.

OD FEBRUARA SKUPLJA STRUJA U SRBIJI

Struja u Srbiji posekupeće od 1. februara za 3,4 odsto. Na zahtev Elektroprivrede Srbije, saglasnost za poskukpljenje dala je Agencija za energetiku u decemebru minule godine. Prethodna korekcija bila je 1. decembra 2019. godine.

SKUPLJA STRUJA OD JESENI Za potrošače u Srbiji oko osam odsto

Struja će najverovatnije poskupeti u opsegu od 7,7 do 7,9 odsto, od 1. septembra. To znači da će prosečan račun građana u Srbiji biti veći za oko 230 dinara.

EU podržava bolje snabdevanje strujom CENTRALNE I ZAPADNE SRBIJE

Ukupna ugovorena vrednost radova i opreme iznosi 13,5 miliona evra, a Evropska unija podržava projekat sa donacijom od 6,6 miliona evra. Ovo je prvi infrastrukturni projekat nakon uvođenja vanrednog stanja, a podizanje naponskog nivoa TS Kraljevo 3 na 400 kV će u perspektivi omogućiti stabilan rad RHE Bajina Bašta, kao i buduće RHE Bistrica.

SKUPLJA STRUJA U SRBIJI ZA DOMAĆINSTVA

Građani će na decembarskom računu, koji stiže u januaru, za utrošenu električnu energiju plaćati dodatnih od 100 do 150 dinara.

OD DECEMBRA SKUPLJA STRUJA

Od 1. decembra električna energija za domaćinstva poskupeće za 3,9 odsto. Saglasnost za poskupljenje dala je Agencija za energetiku.

UZ JULSKE RAČUNE ZA STRUJU NOVI TROŠAK Taksa za unapređenje energetske...

Uz julske račune za struju u Srbiji nova stavka, pa će struja opet poskupeti, ali radi se malim iznosima , saopšteno EPS-a.

EPS Konkurs za prijem stručnjaka u više mesta SRBIJE

Traže se inženjeri mašinske, elektro, rudarske, građevinske, geodetske, geološke i tehnološke struke, ali i pravnici, ekonomisti, psiholozi.

ISTRAŽIVANJE Ko su najpoželjniji POSLODAVCI u Srbiji Ove godine među 20...

Coca-Cola HBC, Telenor i Naftna industrija Srbije vodeća je trojka među najpoželjnijim poslodavcima u našoj zemlji. Budući radnici u proseku očekuju plate 80.000 dinara.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE