Naslovna Ključne reči DAN GRADA UŽICA

Ključna reč: DAN GRADA UŽICA

SVEČANA SEDNICA Skupštine grada Užica

Na Svečanoj senici Skupštine grada uručene nagrade, plakete i povelje, najviša priznanja grada. Užičanima praznik čestitali gradonačlenica, predsednik Skupštine grada i ministri Vlade Srbije Momirović i Selaković.

DAN GRADA UŽICA Čestitka za 9. oktobar

I ove godine Dan grada Užica, 9.oktobar, obeležen je brojnim događajima i tradicionalnim manifestacijama u organizaciji gradskih ustanova kulture i sporta. Obeležavanje je počelo pre desetak dana tradicionalnom manifestacijom "Daj pedalu raku", usledile su izložbe, promocije, književne večeri.

PRIJEM ZA MAME Beba rođenih 9. oktobra

Prijem za mame beba rođenih na Dan grada upriličen dana, a užička gradonačelnida dr Jelana Raković Radivojević razgovarala sa mamama Marijanom SretiniSlavicom Vuković Blagojević.

MOJ GRAD Prateće manifestacije uz Dan grada

Moj grad je tema ovogodišnjeg javnog časa na Trgu partizana, jedne je od aktivnosti dece u znaku obeležavanja Dana grada i Dečje nedelje. Osim toga brojni su kulturni sadržaji, promocija zajedničkih izdanja Istorijskog arhiva Užice i Arhiva Republike Srpske, izložbe, književne večeri. Održana je svečana sednica Skupštine i dodeljena priznanja uspešnim Užičanima iz raznih oblasti.

DR JOVANKA ČUBRILO O PLAKETI GRADA UŽICA Priznanje posvećujem mom Dečjem...

Dobitnica je i povelje Srpskog lekarskog društva, kao najvećeg priznanja za izuzetne rezultate u dužem vremenskom periodu na unapređenju medicine, nauke i struke.

DAN GRADA UŽICA Svečana sednica i čestitka gradonačelnice (VIDEO)

Svečana sednica Skupštine grada Užica povodom Dana grada, biće održana danas, petak, 9.oktobra, u 13.00 časova, u Narodnom pozorištu Užice.

DAN GRADA UŽICA Dodela priznanja, maskenbal, Deca za decu…

Na svečanoj sednici će biti dodeljene nagrade i prizananja najzaslužnijim pojedincima i organizacijama Grada Užica povodom 690. rođendana.

GRAD UŽICE Tradicionalni prijem za mališane

Povodom Dečije nedelje i Dana grada organizovan tradicionalni prijem za užičke mališane.

PROGRAM OBELEŽAVANJA DANA GRADA Povelja Popoviću, Grujičić i Selakoviću

Povodom Dana grada Užica, 9. oktobra (1329 -2019.) predviđeno je više kulturnih sadržaja, radionica, jesenji kros, a biće uručena najviša gradska priznanja na svečanoj sednici Gradske skupštine koja će biti održana u sredu 9. oktobra u Narodnom pozorištu.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE