29.7 C
Užice
четвртак, јун 20, 2024
Naslovna Ključne reči BEZBEDNOST

Ključna reč: BEZBEDNOST

POLICIJSKA UPRAVA U januaru povoljno stanje bezbednosti

Na putevima koje pokriva Policijska uprava Užice u januarau se dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba je poginula, 10 zadobilo teške, a 20 lake telesne povrede. Otkriveno je 75 krivičnih dela iz oblasti opšteg kriminala, a osam krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

Kako povećati bezbednost vikendice u kojoj ne boravite često?

Da biste se osećali mirno i sigurno, ako imate kkuću ili vikendicu u kojoj ne boravite često, ključno je preduzeti odgovarajuće mere zaštite. Meržu njima su postavljanje visoke i kvalitetne ograde, alarmni sistem, video nadzor.

BEZBEDNOST DECE Mora biti na prvom mestu

Prošlu novu školsku godinu, učenici Osnovne škole “Dušan Jerković“ su sačekali prolazeći do školskog ulaza ispod skela i građevinskih mušema, dok se radila fasada zgrade, a ista situacija se ponavlja i ove godine jer sada rade krov, posle čitavog leta tokom kog nije urađeno ništa.

MUP SRBIJE: Pojačana kontrola brzine vozila

Pripadnici saobraćajne policije MUP Srbije sprovode međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila. Akcija se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL.

Ugrožena bezbednost GRAĐANA prigradskih naselja

Još od septembra prošle godine građani prigradskih i seoskih naselja Sinjevca, Stapara i Bioske imaju niz problema zbog raskopanog puta, radova koji kasne.

RADAR I KAMERE Od početka februara na više lokacija

Radar koji kontroliše brzinu kretanja postavljen je na izlazu iz Užica, na magistralnom putu Užice-Bela Zemlja, a 25 kamera na više gradskih lokacija.

BEZBEDNOST DECE U SAOBRAĆAJU Za predškolce i učenike „Pažljivkova smotra“

http://uzice.rs/pazljivkova-smotra-za-predskolce-i-ucenike-prvog-i-drugog-razreda/?script=lat

BEZBEDNOST MLADIH U SAOBRAĆAJU kroz preventivne akcije

Udruženje „Roditelj“ iz Užica u kontinuitetu realizuje aktivnosti namenjene deci različitog uzrasta. Srednjoškolcima su na simulatoru udesa i sa specijalnijm naočarima koje simuliraju uticaj alkohola i droga u vožnji  preventivno ukazali  na opasnosti  u saobraćaju.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE