Naslovna Ključne reči ARSEN ĐURIĆ

Ključna reč: ARSEN ĐURIĆ

USVOJEN BUDŽET Opštine Čajetina blizu četiri milijarde dinara

Na sednici Skupstine opstine Čajetina, odbornici usvojili budžet za 2024. godinu, u iznosu od blizu četiri milijarde dinara. Planirani radovi na putnoj infrastrukturi, magistralni vodovod Sušička vrela, izrada projektne dokumentacije za izgradnju gondole od Zlatibora do Pribojske Banje, vrtića, sportsih terena i drugi.

SVEČANOST, PRIZNANJA, KONCERT Uz Dan Opštine

Povodom obeležavanja Dana opštine Čajetina niz manifestacija proteklih nekoliko dana. Odžana svečana sednica, dodeljenja priznanja, priređen koncert Bilje Krstić.

ODBOJKAŠICE ZLATIBORA Plasman u Prvu ligu Srbije

Odbojkašice "Zlatibora" su postigle najveći uspeh u prethodne dve decenije postojanja kluba, obezbedivši plasman u Prvu ligu Srbije, i tako i one dokazale da i iz malih sredina niču velike ekipe. A predsenik opštine Milan Stamatović je poručio9 da će i dalje nastaviti da ulažu u razvoj sporta u ovoj sredini.

USVOJEN BUDŽET Grada Užica i opštine Čajetina

Usvojen budžet Grada Užica za 2022. godinu u iznosu od 3,772, a opštine Čajetina 3,335 milijardi dinara.

OPŠTINA ČAJETINA Budžet veći za 738 miliona

Opština Čajetina raspolaže budžetom za ovu godinu u iznosu od 3.670.000.000 dinara. Usvajanjem drugog rebalansa budžet je uvećan za 738 miliona dinara. Sredstva namenjena za investicije i kapitalna ulaganja. Za rekonstrukciju "Doma kulture" opredeljeno je 18.200.000 dinara.

Usvojen budžet opštine Čajetina za narednu godinu AMBICIOZNI PLANOVI

Na sednici Skupštine opštine Čajetina usvojen budzet za 2021. godinu, u iznosu od 2.301.000.000,00 dinara. Uručena su priznanja povodom Dana opštine, a koja nisu uručena 30. juna zbog pandemije koronavirusa.

ČAJETINA: Privode se kraju radovi na asfaltiranju ulica

U centru Zlatibora privode se kraju brojni radovi, a prema planu kompletna izgradnja i rekonstrukcija na planini trebalo bi da bude završena do početka naredne letnje sezone.

SARADNJA OPŠTINE ČAJETINA I ISTOČNI STARI GRAD

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i načelnik gradske opštine Istočni Stari Grad, koja pripada gradu Istočno Sarajevo, Bojo Gašanović, potpisali su povelju o uspostavljanju saradnje ove dve opštine.

UČENIČKI PARLAMENT POSETIO OPŠTINU ČAJETINA

U okviru Dečje nedelje čajetinsku opštinu posetili predstavnici Učeničkog parlamenta Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ iz Čajetine i upoznali se sa radom ove lokalne samouprave.

ĐURIĆ NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE Stamatović po peti put predsednik opštine Čajetina

U narednom mandatu funkciju predsednika Skupštine opštine Čajetina obavljaće Arsen Đurić, odlučili su odbornici čajetinske opštine na prvoj sednici u novom sazivu. Predsednik Opštine i u petom mandatu biće Milan Stamatović.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE