7.5 C
Užice
subota, 16 oktobra, 2021
Naslovna Ključne reči ARSEN ĐURIĆ

Ključna reč: ARSEN ĐURIĆ

OPŠTINA ČAJETINA Budžet veći za 738 miliona

Opština Čajetina raspolaže budžetom za ovu godinu u iznosu od 3.670.000.000 dinara. Usvajanjem drugog rebalansa budžet je uvećan za 738 miliona dinara. Sredstva namenjena za investicije i kapitalna ulaganja. Za rekonstrukciju "Doma kulture" opredeljeno je 18.200.000 dinara.

Usvojen budžet opštine Čajetina za narednu godinu AMBICIOZNI PLANOVI

Na sednici Skupštine opštine Čajetina usvojen budzet za 2021. godinu, u iznosu od 2.301.000.000,00 dinara. Uručena su priznanja povodom Dana opštine, a koja nisu uručena 30. juna zbog pandemije koronavirusa.

ČAJETINA: Privode se kraju radovi na asfaltiranju ulica

U centru Zlatibora privode se kraju brojni radovi, a prema planu kompletna izgradnja i rekonstrukcija na planini trebalo bi da bude završena do početka naredne letnje sezone.

SARADNJA OPŠTINE ČAJETINA I ISTOČNI STARI GRAD

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i načelnik gradske opštine Istočni Stari Grad, koja pripada gradu Istočno Sarajevo, Bojo Gašanović, potpisali su povelju o uspostavljanju saradnje ove dve opštine.

UČENIČKI PARLAMENT POSETIO OPŠTINU ČAJETINA

U okviru Dečje nedelje čajetinsku opštinu posetili predstavnici Učeničkog parlamenta Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ iz Čajetine i upoznali se sa radom ove lokalne samouprave.

ĐURIĆ NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE Stamatović po peti put predsednik opštine Čajetina

U narednom mandatu funkciju predsednika Skupštine opštine Čajetina obavljaće Arsen Đurić, odlučili su odbornici čajetinske opštine na prvoj sednici u novom sazivu. Predsednik Opštine i u petom mandatu biće Milan Stamatović.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE