Stamatović i Đurić sa odbojkašicama Zlatibora (Foto: Opština Čajetina)

Odbojkašice „Zlatibora“ su nakon velikog uspeha košarkaša Zlatibora osvajanjem regionalne ABA 2 lige  ostvarile dobar rezultat, dostojno ste prezentovale opštinu, sebe i svoje porodice, rekao je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

– Znajte da ste ponos opštine Čajetina i da će opština i dalje da ulaže i pomaže razvoj sporta, pogotovo mladim ljudima kao što ste vi, – rekao je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović na svečanom prijemu odbojkašicama Zlatibora u čast.

– Postajete uzori budućim generacijama, i ovim rezultatom ste pokazale da ste uspešne, vredne i dostojne i da možete da uspete na svim poljima. Još jednom hvala i želim vam puno uspeha u narednim takmičenjima, reklao je Stamatović, obraćajući se odbojkašicama.

Trener ženskog Odbojkaškog kluba „Zlatibor“ Stanko Brašanac je naglasio da je u prethodnih godinu dana bio veliki pritisak na igračice i da je cela sezona stala u dva sata igre u posledljoj utakmici prvenstva.

– Mislim da je za nas kao ekipu, samim tim i opštinu, koja je najviše pomogla u celom tom rezultatu, ovo veliki uspeh, računajući da je igrački kadar potekao iz naše škole i zahvaljujući požrtvovanju te dece, svih nas u klubu i upravi.

– Pre svega se zahvaljujem treneru koji je verovao u nas i koji je svakom momentu stajao iza nas. Htela bih da se zahvalim predsedniku i opštini, kao i našoj upravi koja nam je omogućila sve ovo, zaposlenima Sportskog centra Čajetina, koji su nam omogućili da imamo besprekorne uslove za rad i naravno devojkama koje su iznele sav pritisak. Bile smo složne, spremne i odlučne da uđemo u viši rang gde nam je i mesto,  – izjavila je kapiten kluba Aleksandra Pantović.

U ime kluba odbojkašicama se zahvalio predsednik Dejan Škodrić koji je rekao da „zna da nije lako svakodnevno trenirati, vikendom igrati utakmice, a istovremeno završavati školske i sve ostale obaveze. Veliko je to odricanje i  mi to cenimo i poštujemo. Nije samo utakmica protiv Valjeva ovaj uspeh, već cela sezona – 18 pobeda, dosta napornih gostovanja, veliki pritisak na sve nas, od nas na vas da mora da se dobije. Možda smo jedan od klubova sa najboljim uslovima što se tiče infrastrukture i rada, i zbog toga ponajviše treba da zahvalimo našoj opštini“.

Predsednik Stamatović čestita odbojkašicama Zlatibora (Foto: Opština Čajetina)

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije u Užicu možete pogledati OVDE.

- Advertisement -