Zdrava Srbija (ZS) predala je Izbornoj komisiji Grada Užica, izbornu listu pod nazivom “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“, za predstojeće lokalne izbore u Užicu koji će se održati 21. juna.

Nosilac liste “Milan Stamatović – Zdrava Srbija za zdravo Užice“ za odbornike u Skupštini grada Užica dr Radmila Smiljanić istakla je da se grad Užice mora izboriti za maksimalna ovlašćenja i široku samostalnost da bi imao samoodrživ sistem po ugledu na opštinu Čajetina i kako bi iz vlastitog budžeta mogao da započne nove investicije, razvojne programe, zapošljavanje ljude, ulaganje u predškolske ustanove, infrastrukturu i saobraćajnice. Od prvog dana epidemije virusom korona u Srbiji, zdravstveni radnici su bili nosioci borbe protiv zaraze, i pošto se najavljuje novi talasi epidemije potrebno je nabaviti dovoljno opreme, materijala, ali i povećati plate zdravstvenim radnicima – poručila je dr Radmila Smiljanić.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović, rekao je da grad Užice može isto kao opština Čajetina da ima sopstvene prihode i da ih stavi u funkciju, kao i da će nosilac liste i odbornici Zdrave Srbije, u narednom mandatu uspešno voditi grad Užice kao što Zdrava Srbija vodi opštinu Čajetina.

Ovo je prvi put na političkoj sceni da imate za koga da glasate, jer na listi Zdrave Srbije kako na poslaničkoj tako i na lokalnim i gradskim listama imate ljude koji su časni, pošteni, dobronamerni i mislim da je to jedina poruka i nada za Srbiju da se Srbija menje iz unutrašnjosti, – rekao je Stamatović.

Sa predaje liste za lokalne izbore (Foto: Zdrava Srbija)

Grad Užice treba, kao što je i opština Čajetina i Zlatibor, da bude servis svojim građanima i mi ćemo se zalagati da se sve nadležnosti vrate ovom gradu jer je Užice centar Zlatiborskog regiona i ovog kraja, – zaključio je Stamatović.

Nedavno je Zdrava Srbija sa koalicionim partnerima predala listu za republičke izbore, o tome više možete pročitati OVDE.

A kako su tekle pripreme za izbore, koji su zbog koronavirusa odgođeni, više iz teksta Užicemedia „Automobilista Mikica Vesnić na listi SNS za gradski parlament“.

- Advertisement -