Naslovna Ključne reči IZBORI

Ključna reč: IZBORI

U IZBORNOJ TRCI OSAM LISTA U gradu na Đetinji

U ponoć je istekao rok za predaju odborničkih lista Gradskoj izbornoj komisiji u Užicu. Za učešće na izborima bilo je potrebno prikupiti najmanje 600 potpisa građana sa pravom glasa.

IZBORI 2024 Koalicija oko SNS prva predala listu

Izbori su raspisani za 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave, a toga dana se održavaju i izbori u Užicu, gde su partije aktivne svakodnevno, prikupljaju se potipisi, prave koalicije, predaju liste.

KAMPANJA ZA FER IZBORE Sve što utiče na nas je politika

U okviru kampanje za fer izbore (FERKA) u Užicu je održana tribina na kojoj su govorili Dušan Spasojević, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu, student Pavle Cicvarić i Dragoslava Barzut iz Građanskih inicijativa.

Lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane ima većinu

Apsolutnu većinu na izborima održanim juče u Srbiji ima lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ koja je osvojila 47,24 odsto glasova, saopštila je jutros Republička izborna komisija (RIK).

IZBORI 2023 Izlaznost nešto bolja od prethodnih izbora

Građani Srbije glasaju na više od 8.000 biračkih mesta, glasa se za republički, vojvođanski, beogradski parlament i 65 lokalnih skupština. Izlaznost u Užicu do 12:00 časova bila je 21,79 odsto

IZBORI 2023: U Užicu 83 biračka mesta, u Sevojnu pet

Na izborima za poslanike Skupštine Srbije, koji se održavaju danas zajedno sa pokrajinskim i lokalnim, učestvuje 18 izbornih lista. O sastavu budućeg parlamenta odlučivaće 6.500.666 upisanih birača.

IZBORNA TIŠINA Od ponoći do zatvaranja birališta u nedelju

Kampanja za republičke, pokrajinske, beogradske i lokalne izbore u Srbiji u zavšnoj je fazi, izborna tišina počinje nožas, 48 sati pre izbornog dana, i traje do zatvaranja biračkih mesta.

RASPISANI IZBORI Parlamentarni i lokalni za 17. decembar

Vanredni parlamentarni i lokalni izbori u više gradova i opština, uključujući i glavni grad, Beograd, biće održani 17. decembra 2023. zajedno sa pokrajinskim izborima. Kampanja traje do 14. decembra u ponoć kada će početi izborna tišina.

SNS Ima 120 mandata i najviše glasova za predsednika

SNS je na osnovu rezultata sa 92,6 odsto biračkih mesta koje je obradila Republička izborna komisija, vodeća na parlamentarnim izborima, najviše glasova za predsednika republike ima Aleksandar Vučić.

IZBORI 2022 – Bira preko 6,5 miliona glasača u Srbiji

Izbori 2022 - parlamentarni, predsednički i lokalni u Beogradu i jednom broju srpskih opština, među kojima su Sevojno, Bajina Bašta i Lučani, održavaju se u Srbiji, u nedelju, 3. aprila.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE