Do kraja dana oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom. Na visokim planinama sneg. U večernjim satima  postepeni prestanak padavina. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Promenljivo oblačno i vetrovito, u većem delu povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde praćenim  grmljavinom, a samo na severu suvo, prognostičari predviđaju za sredu. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen. 

I u četvrtak promenljivo oblačno, na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u zapadnoj, centralnoj i južnoj Srbiji mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima ponegde praćenim grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 12, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuje nas u petak. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 12, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.

Prema prognozi RHMZ sve do 2. juna će biti uglavnom promenljivo oblačno i nestabilno povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Ovih dana temperatura je malo ispod proseka za ovaj period godine. 

- Advertisement -