Nakon zimske pauze, od ponedeljka, 26. aprila 2021. godine počeo je sa radom Kamp „Zlatibor“. Usled epidemiološke situacije i loših vremenskih uslova, ove godine kamp je nešto kasnije počeo sa radom. Za prvomajske i uskršnje praznike očekuje  se veći broj individualnih poseta, a organizovane grupe najavljene su za septembar mesec.

Tradicionalno, najveći broj organizovanih grupa u Kamp „Zlatibor“ stiže iz Holandije, a ove godine ukoliko epidemiološka situacija dozvoli očekuju se i gosti iz Nemačke, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije.

Za grupe kampera organizuju se izleti u Sirogojno i Mokru Goru, kako bi se pored idealnih uslova u kampu, gosti upoznali i sa lepotama Zlatibora i okoline. Uprkos izazovnoj epidemiološkoj situaciji, Turistička organizacija Zlatibor očekuje da će predstojeća kamping sezona biti veoma uspešna.

Kamp „Zlatibor“ počeo sa radom (Foto: Turistička organizacija „Zlatibor“)


Kako bi boravak u kampu „Zlatibor“ bio i bezbedan, poštuju su sve epidemiološke mere, svakodnevno se sprovodi dezinfekcija.

El Paso City počeo sa radom

A pre nedelju dana, u sredu, 21. aprila tematski park El Paso City počeo je sa radom. Radno vreme kompleksa za posete je od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je 350 dinara za odrasle i 300 dinara za decu preko tri godine.

Za obilazak tematskog parka nisu neophodne rezervacije. Sve dodatne informacije u vezi obilaska kao i smeštaja u tematskom parku možete pronaći na sajtu: elpasozlatibor.com, saopšteno je iz Info centra Turističke organizacije „Zlatibor“

EL PASO CITY ili Kaubojski grad, otvoren je sredinom maja prošle godine na Vodicama na Zlatiboru. Nakon otvaranja privlačio je brojne posetioce. Više fotografija možete pogledati na FB stranici UžiceMedia.

Hroniku KOVID -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku KOVID -19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -