Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević je prilikom posete ovoj šestočlanoj užičkoj porodici istakla da je rođenje deteta najlepši i najsrećniji trenutak i da rođenjem deteta dolazi radost, sreća, zadovoljstvo, pozitivna energija.

– Porodici Cvetić čestitam rođenje njihovog četvrtog deteta. Bebi želim da bude zdrava, pametna i srećna. Trenutna epidemiološka situacija u čitavoj zemlji je vrlo nestabilna, ali Grad je do sada podržavao i nastaviće da podržava na sve moguće načine porodice kako bi poboljšali natalitet u gradu Užicu, a to i jeste zadatak naše države. Svim porodicama želim da budu srećni i zadovoljni i da bude što više dece u našem gradu, – izjavila je gradonačelnica.

Gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević prilikom posete maloj Mariji Magdaleni (Foto: Grad Užice)

Prema rečima majke Daliborke, starija deca, dve sestre i brat, pomažu oko najmlađeg člana porodice, svi je vole i svi su oko nje.

– Najveća radost za mene i moju porodicu je rođenje Marije Magdalene. Kao majci mi je najbitnije da su svi zdravi i srećni, – kazala je majka Daliborka za gradski sajt, a starija deca su se obradovala dolasku male sestre.

Hroniku Kovid -19, sa najnovijim podacima u februaru u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga, možete pogledati na linku UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -