Naslovna Ključne reči BEBE

Ključna reč: BEBE

PORODILJE Neophodno više pažnje i razumevanja

Rezultati istraživanja o iskustvima trudnica i porodilja u Zlatiborskom okrugu, pokazuju da žene uglavnom nisu imale adekvatne uslove u porodilištima. Većina nije dobila dovoljno informacija u vezi sa samim procesom porođaja, kao ni adekvatnu pomoć i podršku pri dojenju i postporođajnom oporavku, dok je 14% žena koje su popunile upitnik iskusilo i neku vrstu verbalnog ili fizičkog nasilja.

POČETAK TRUDNOĆE  Šta sve treba znati

Početak trudnoće, znači da treba paziti na mnogo stvari, među njima je u prvom redu zdravlje, pa ishrana, a buduća mama bi trebalo da...

Užička gradonačelnica u poseti MARIJI MAGDALENI CVETIĆ, prvorođenoj bebi u ovoj...

Mariju Magdalenu Cvetić, prvorođenu užičku bebu rođenu u 2021. godini i njenu porodicu, posetila je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

GRAD POKLANJA RODITELJIMA SEDIŠTA ZA BEBE

Besplatna sedišta za bebe mogu dobiti roditelji za dete rođeno u ovoj godini, ukoliko na teritoriji grada žive najvamnje pola godine. Obuhvaćeni su i roditelji koji imaju status interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije.

JEDNA OD DESET BEBA RODI SE PREVREMENO Danas je njihov dan

U svetu se jedna od deset beba rodi pre vremena, ili 15 miliona godišnje , u Srbiji više od 4 000 beba.

Od jula za prvo dete 100.000 dinara

Visina pomoći za prvo dete iznosi 100.000 dinara, jednokratno, za drugo 10.000 mesečno - dve godine, za treće 12.000 mesečno - 10 godina i za četvrto dete 18.000 mesečno - 10 godina.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE