3.9 C
Užice
nedelja, 18 aprila, 2021
Naslovna Ključne reči JELENA RAKOVIĆ RADIVOJEVIĆ

Ključna reč: JELENA RAKOVIĆ RADIVOJEVIĆ

PODRŽANO 126 POLJOPRIVREDNIKA SA 20 MILIONA DINARA Uz pomoć Grada Užica...

U proteklih šest godina podržano je 126 korisnika sa 20 miliona dinara, od čega su 15 miliona dinara sredstva iz budžeta grada Užica, a pet miliona je obezbedila Fondacija "Ana i Vlade Divac" kroz programe namenjene kozarstvu, ovčarstvu, pčelarstvu i plasteničkoj proizvodnji.

POČELA VAKCINACIJA U SELIMA UŽIČKOG KRAJA

Vakcinacija je počela u Kremnima, gde se za imunizaciju prijavilo 143 meštana, a zatim je nastavljena u Mokroj Gori. U planu je da medicinske ekipe posete Biosku, kao i sela Lužničke doline.

DR JELENA RAKOVIĆ RADIVOJEVIĆ Tu smo da pomognemo i podržimo studente

Kako do boljih uslova za studiranje i kvalitetnije obrazovanje, pronalaženje odgovarajućeg posla, neke su od tema današnjeg susreta studenata sa gradonačelnicom Užica dr Jelenom Raković Radivojević.

ALEKSANDAR VUČIĆ Najavio izgradnju obilaznice i renoviranje Zdravstvenog centra

Radovi na obilaznici oko Užica počeće u septembru, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prlikom obilaska radova na deonici auto-puta od Preljine do Požege, kao i renoviranje Zdravstvenog centra, vredanim 30 miliona evra.

GRAD UŽICE Pomoć ugostiteljima i turističkim agencijama

Užički ugostitetelji biće oslobođeni plaćanja dela obaveza za zakup za ovu godinu, data im je mogućnost da zaostale obaveze iz prethodnog perioda plate kroz reprogram. Turističke agencije će dobiti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od po 90 hiljada dinara.

VLADA ULAŽE 300 MILIONA DINARA U AERODROM PONIKVE

U aerodrom Ponikve Vlada Republike Srbije uložiće u ovoj godini 300 miliona dinara. U prvoj fazi radiće se na sanaciji preostalog dela piste, kako bi cela pista u dužini od 3.087 metara bila stavljena u funkciju.

DR JELENA RAKOVIĆ RADIVOJEVIĆ: Vakcinacija jedini izlaz

Epidemiološka sitaucija je iz dana u dan lošija, sve je više potvrđenih slučajeva, u užičkoj Kovid ambulanti i do 300 pregleda od kojih je sve više onih sa težom kliničkom slikom.

Užička gradonačelnica u poseti MARIJI MAGDALENI CVETIĆ, prvorođenoj bebi u ovoj...

Mariju Magdalenu Cvetić, prvorođenu užičku bebu rođenu u 2021. godini i njenu porodicu, posetila je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

VAKCINISANO OKO 3000 GRAĐANA U UŽICU I SEVOJNU

Masovna vakcinacija protiv KOVID-19 sprovodi se u Domu zdravlja Užice i ambulanti u Sevojnu. Od sutra, 26. januara, vakcinacija počinje i u Gradskom kulturnom centru (GKC) na osnovu prijava građana, izjavila je Dr Jelena Raković Radivojević, gradonačelnica Užica.

DR JELENA RAKOVIĆ RADIVOJEVIĆ Prolaz kod Trga deo je jedinstvene urbanističke...

Na brojne komentare na duštvenim mrežama o zatvranju prolaza od MUP-a prema Trgu partizana, tačku je stavila užička gradonačlenica dr Jelena Raković Radivojević, navodeći da je taj prolaz površina za javnu namenu i da će tako ostati.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE