Nova generalna sekretarka poseduje neophodna znanja i organizacione sposobnosti za kvalitetno obavljanje odgovorne funkcije u Udruženju, smatraju članovi IO NUNS-a.

Tamara Filipović Stevanović


Tamara Filipović Stevanović je rođena u Beogradu 1980. godine, gde je završila osnovnu i srednju školu, i potom Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu (odsek istorija) i Višu trenersku školu (operativni trener sinhronog plivanja).


Od avgusta 2010. godine radi u NUNS-u kao projekt menadžerka i do danas je stekla vredno iskustvo u radu sa članstvom i medijima i poznavanju medijskih politika.


Učestvovala je, između ostalog, u izradi i sprovođenju zagovaračke strategije NUNS-a, u izradi i realizaciji regionalne platforme Safe Journalist, zatim u izradi Medijske strategije Republike Srbije, te je bila članica, i još uvek je, nekoliko medijskih radnih grupa i komisija.


Izvršni odbor i Sekretarijat NUNS-a izražavaju veliku zahvalnost dosadašnjem generalnom sekretaru Svetozaru Rakoviću, koji je vrednim radom, zalaganjem i istupima u protekloj deceniji sprovodio i branio osnovne ciljeve i načela naše organizacije.

Verujemo da će Tamara Filipović i dalje svojim znanjem i iskustvom doprinositi radu i razvoju NUNS-a i želimo mu uspeha na novom radnom mestu, u našoj partnerskoj i prijateljskoj organizaciji UGS Nezavisnost.

Tekst iz serijala „LOKALNO A PROFESIONALNO Etika, kodeks, pismenost u lokalnim medijima“ sufinansiran je sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

- Advertisement -