Poklon za devojku, kako odabrati, muškarcima nije uvek lako da budu inspirativni i kreativni, zato smo u nastavku teksta pripremili listu najboljih poklona za devojke za sve prilike. Pročitajte i odaberite savršen poklon za svoju lepšu polovinu!

Personalizovani pokloni su uvek u modi

Personalizovani pokloni su uvek dobra ideja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Romantični poklon za zaljubljene, bilo da je to najdraži slatkiš ukrašen vašim inicijalima ili napisana pesma, svaku devojku će oboriti sa nogu.


Ukoliko se odlučite za ovakav tip poklona, trebalo bi da budete kreativni i inspirisani svim emocijama i zajedničkim trenucima. Tako možete napraviti kolaž zajedničkih fotografija sa opisima tih nezaboravnih iskustava. Uz to, devojci uvek možete pokloniti i cveće. Raskošan buket ili jednostavno omiljeni cvet će biti savršen znak pažnje kom se sve žene uvek raduju.

Zaljubljeni, romantika (Foto: Pexels)

Nakit je vanvremenski poklon

Nepisano je pravilo da sve žene vole nakit, te verovatno nećete pogrešiti odabirom nekih interesantnih minđuša, ogrlice, narukvice ili prstena. U zavisnosti od vašeg budžeta, možete birati lepu bižuteriju sa cirkonima ili nakit iz zlatare, ali ako poznajete ukus svoje devojke, sigurno će se oduševiti svakim.


Kada se radi o narukvicama, možete izabrati da ugravirate i specijalnu poruku za nju na narukvici. Tako će poklon biti personalizovaniji, a ona će uvek sa sobom imati podsetnik na vašu ljubav.


Uz to, ako vaša devojka već poseduje veliku količinu nakita, možete razmisliti i o kutiji za nakit. Tako će moći lepo da rasporedi sav svoj nakit i neće brinuti o njegovom zapetljavanju ili gubljenju.

Romantična večera za dvoje

Romantična večera za dvoje uz neko kvalitetno vino i sveće je poklon koji je univerzalan i za svaku priliku. Bilo da obeležavate godišnjicu veze, rođendan ili doček Nove godine, vaša devojka će sigurno ceniti trud. Možete je izvesti u omiljeni restoran gde ćete uživati u ukusnoj hrani, piću i muzici. Isto tako, ukoliko ste vešti u kuhinji, još romantičnije će biti ako se potrudite da sami sve pripremite kod kuće.


Dekorišite prostoriju cvećem i balonima, upalite romantične sveće i servirajte jelo koje ste se sami napravili. Ovakav tip večere je intimniji od izlaska u restoran i ostavlja vam više prostora da prilagodite organizaciju svojim željama.

Možda odaberete daleku destinaciju, Hand golden bridge u Vijetnamu (Foto: M.T.)

Knjiga sa posvetom

Ovo je nepogrešiv izbor poklona za sve devojke koje vole da čitaju. Idealno bi bilo da znate koji žanr vaša draga preferira, a ukoliko to nije slučaj, pogledajte njenu već postojeću kolekciju i istražite šta bi bio dobar dodatak.

Nakon što odaberete knjigu, obavezno joj napišite i posvetu u vidu personalizovane poruke i datuma koji obeležavate. Tako će uvek imati uspomenu na ovaj poseban dan.

Spa & wellness paket

Spa i wellness vaučeri i paketi su odličan način da se, barem na kratko, pobegne iz svakodnevnih obaveza i gužve.
Ukoliko se odlučite za vaučer, uplatite vašoj devojci ceo dan kraljevskog tretmana – masažu, saunu, bazene, relax sobe i sve druge pogodnosti. Sigurno će jedva čekati da se opusti i uživa u svom danu.


Sa druge strane, možete istražiti opcije paketa i tako uplatiti vikend za dvoje. Ovo će biti prilika da provedete romantičan vikend zajedno i prepustite se svim čarima spa i wellnessa.


Parfem je poklon za svaku priliku


Parfem je još jedan od poklona sa kojim nećete pogrešiti kad birate poklon za devojku. Kvalitetan i upečatljiv pafrem će svaku ženu oboriti sa nogu.
Ako znate omiljene brendove svoje devojke, držite se sigurnih opcija. Ukoliko, pak, niste sigurni koji joj je favorit, pri odabiru obratite pažnju na mirisne note koje sadrži i odlučite se za onaj koji se uklapa u njenu kolekciju.


Za rođendansku proslavu možete naručiti i njenu najdražu tortu i pokloniti zajedno sa parfemom, a za Dan žena uručiti ga sa lepim buketom cveća.

Zajedničko putovanje

Iznenadite vašu lepšu polovinu uplatom aranžmana za dvoje. Odaberite destinaciju koja vam odgovara – neku od domaćih planina za odmor, neko od sela, ili daleke tropske države.

Muzej na otvorenom Staro selo Sirogojno (Foto: N.Tošić/Užicemedia)


Naše planine obiluju romantičnim hotelima koji u svojoj ponudi imaju raznolik sadržaj za parove, pa ukoliko nemate vremena za putovanje u inostranstvo, i ovaj predah tokom vikenda će biti sjajan izbor.


Sa druge strane, uvek možete istražiti ponudu aranžmana za popularne evropske gradove ili čak daleke i tropske destinacije. Ovako ćete sigurno provesti nezaboravne trenutke sa svojom voljenom osobom, naročito ako proslavljate njen jubilarni rođendan.
Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i da ćete odabrati najbolji poklon za devojku. Za šta god da se odlučite, sigurno ćete joj izmamiti osmeh na lice i ulepšati njen specijalan dan!

Foto u tekstu: Pexels.com

- Advertisement -