Lidl stiže na Zlatibor, jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca u svetu, svoju prvu prodavnicu otvara u četvrtak 7. decembra. Predstavlja značajan korak ka proširenju prisustva Lidla u Srbiji, a donosi nove mogućnosti za lokalnu zajednicu.

„Prošlo je pet godina od kada smo potrošačima otvorili vrata naše prve prodavnice u Srbiji i ponosna sam što ih sada brojimo već 70. Nakon velike želje, došao je red da i stanovnici Zlatibora i okolnih mesta dobiju svoju prodavnicu, a sama lokacija olakšava kupovinu svima, od lokalnog stanovništva do velikog broja turista koji odmaraju na Zlatiboru“, izjavila Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Lidl stiže na Zlatibor i postaje integralni deo turističke ponude, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine. Bez obzira da li ste Zlatiborac ili posetilac, očekujte svežu ponudu proizvoda i pristupačne cene koje su postale prepoznatljive za Lidl. Nova prodavnica, ne samo da će pružiti jednostavnost usluge i kvalitet ponude, već će i podržati lokalnu zajednicu, a sama lokacija prodavnice uz magistralni put ka Crnoj Gori predstavlja dodatnu vrednost.

Na izgradnji ove prodavnice, čije su karakteristike moderna i „zelena“ gradnja, učestvovalo je oko 20 srpskih firmi izvođača radova. U skladu sa savremenim potrebama, Lidlova prodavnica na Zlatiboru je opremljena i e-punjačima, kako bi pružila dodatnu pogodnost putnicima koji žele da brzo i lako dopune svoja električna vozila tokom putovanja, a usput i obave kupovinu namirnica.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za oko30novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu,imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Povodom otvaranja, Lidl je obezbedio i posebne pakete „Bebina čarobna kutija“ koji su podrška za sve mame koje se porode u Zdravstvenoj Stanici Zlatibor, ZC Užice, u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 7 do 13. decembra.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.
Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 68 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Lidl jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u svetu, otvoriće svoju prvu prodavnicu na Zlatiboru, u četvrtak, 7. decembra u Ulici Miladina Pećinara 2A, sa početkom u 8:00 časova. Nova prodavnica predstavlja značajan korak ka proširenju prisustva Lidla u Srbiji, a takođe donosi nove mogućnosti za lokalnu zajednicu.

Lidl ima svoj prodajni objekat u Užicu.

Pogledajte i druge tekstove, putopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -