Lidl na Zlatiboru: Otvaranjem prodavnice Lidl tim će se proširiti za oko 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju, ali i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

„Ponosno otvaramo prvu prodavnicu na Zlatiboru, znajući da će unaprediti svakodnevnicu lokalnog stanovništva i ovo turističko mesto učiniti još posebnijim. Lokacija se nalazi duž magistralnog puta i samim tim je pristupačna i turistima koji su u prolazu, a mogućnost punjenja električnih vozila, još jedan je doprinos održivoj mobilnosti i očuvanju prirodne sredine na Zlatiboru“, izjavila je Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Povodom otvaranja vrpcu su presekli predstavnici kompanije Lidl i predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović.

„Želim da se zahvalim kompaniji Lidl Srbija što je u malom mestu kao što je Zlatibor otvorila svoju prodavnicu, što je značajno sa aspekta turizma, a mi kao lokalna samouprava delimo zadovoljstvo što u opštini Čajetina možemo prisustvovati otvaranju objektu ovog tipa“, izjavio je Stamatović.

Lidl na Zlatiboru

Stanovnici Zlatibora već su izrazili oduševljenje novom prodavnicom, čime su istakli da će ona značajno unaprediti njihovu svakodnevicu i pružiti im priliku da uživaju u kvalitetnim proizvodima po pristupačnim cenama.

Veliku pažnju posetilaca privlači ponuda Deluxe i Favorina asortimana, aktuelna u Lidlovim prodavnicama u periodu praznika. To su proizvodi idealni za slavsku ili prazničnu trpezu, kao i veliki broj različitih slatkiša u božićnom duhu.

Otvaranjem prodavnice na Zlatiboru, Lidl tim će se proširiti za oko 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju, ali i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Ono što čini otvaranje ove prodavnice još posebnijim je inicijativa koja podržava mlade porodice. Lidl je, u saradnji sa Zdravstvenom Stanicom Zlatibor i Zdravstvenim centrom Užice, pripremio posebne pakete pod nazivom „Bebina čarobna kutija“ za sve mame koje se porode u nedelji nakon otvaranja, odnosno od 7. do 13. decembra. Ovi paketi pružaju podršku novopečenim majkama, stvarajući toplu dobrodošlicu za najmlađe članove zlatiborske zajednice.

U isto vreme, Lidl Srbija je otvorio i svoju prvu prodavnicu u Kraljevu, čime je svoju mrežu prodavnica u Srbiji dodatno proširio i sada ih ukupno ima 70.


Radno vreme prodavnice Lidl na Zlatiboru je od 8-22:00 časa.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 70 prodavnica u 40 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom, navedeno je u saopštenju Lidla.

FOTO: Predrag Ristović

Pogledajte i druge tekstove, putopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -