Naslovna Ključne reči ZORAN JEREMIĆ

Ključna reč: ZORAN JEREMIĆ

PLETILJAMA U ČAST U Muzeju na otvorenom “Staro selo”

Muzej na otvorenom “Staro selo” Sirogojno i Gradski kulturni centar Užice organizuju manifestaciju pod nazivom “Pletiljama u čast”, koja je deo programa Užice - nacionalna prestonica kulture Srbije 2024.

UŽICE Kulturni sadržaji: promocija, koncert, izložba

O kuturnih sadržaja u Užicu izdvajamo promociju knjige Zorana Jeremića u Narodnoj biblioteci, koncert Tijane Dapčević u GKC, a u prostoru galerije "Reflektor" u toku je izložba izložba Žolta Kovača pod nazivom „Povratak glupih slika“.

RADOMIR VERGOVIĆ „Pogled iza štafelaja“

„Pogled iza štafelaja“ naziv je izložbe karikatura, ilustracija i naslovnih strana užičkog nedeljnika „Vesti“ Radomira Vergovića (1939), poznatog užičkog slikara, koji se pored slikarstva bavio i karikaturom, otvorene u Gradskom kulturnom centru.

„DOPISIVANJE SAMOĆE“ Poetsko veče Miljka Mitrovića

"Dopisivanje samoće" nova knjiga Miljka Mitrovića i poetsko veče u čitalištu užičke Narodne biblioteke. Branko Kukić kaže: "Njegova poezija je "s one strane čela i čula". U "Dopisivanju samoće put vodi "s one strane svega".

PESNIČKE VATRE ZLATIBORSKE Dragan Jovanović Danilov dobitnik ovogodišnje Povelje

Manifestacija se, u čast poezije, održava po sedmi put, u 17 časova je tradicionalno paljenje vatre na Šumatnom brdu na Zlatiboru.

„SLOBODAN LJUBIČIĆ: NEŽNI KROTITELJ PUBLIKE“ Promocija monografije

Promocija monografije "Slobodan Ljubičić: Nežni krotitelj publike", koja je izašla početkom oktobra ove godine, priredio užički novinar Zoran Jeremić, održaće se večeras u holu Narodnog pozorišta u Užicu.

KULTURA DIJALOGA: Zoran Jeremić, novinar FORMALNA PISMENOST DANAS SE NEPODNOŠLJIVO LAKO...

- U normalnim vremenima ovo pitanje (koliko je važno biti pismen za bavljenje novinarstvom) bilo bi čisti nonsens, ali se u trenutno zatečenom medijskom stanju s pravom postavlja. Ko će da razmišlja o padežima pred rascvetalim silikonima! Ko će da proverava činjenice u tonama tabloidnog smeća, - kaže novinar Zoran Jeremić.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE