16 C
Užice
četvrtak, 16 jula, 2020
Naslovna Ključne reči VLADA SRBIJE

Ključna reč: VLADA SRBIJE

PISMO POSLOVNOG UDRUŽENJA “LOKAL PRES” VLADI SRBIJE

U cilju zaštite opstanka lokalnih medija, koristeći pravne mehanizme, predlažemo, da se preporuči Ministarstvu kulture i informisanja, Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu i informisanje i lokalnim samoupravama koji su već doneli rešenja iz sprovedenih konkursa za sufinansiranje informisanja građana, da hitno krenu sa realizacijom istih, navodi se u pismu PU "Lokal presa" Vladi.

NOVA POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Detaljnije informacije o koronavirusu u tekstu Užicemedia.

EKONOMSKE MERE VLADE SRBIJE Svakom građaninu 100 evra

Vlada Srbije objavila je program paketa mera koje imaju za cilj smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom koronavirusa i podršku privredi Srbije. Ministar Mali je istakao da su ove mere ukupne vrednosti od 5,1 milijardu evra, što je polovina godišnjeg budžeta i 11 odsto BDP.

VLADA SRBIJE PRIHVATILA VEĆINU ANTIKRIZNIH MERA Koje je predložila privreda

Vlada Srbije je prihvatila većinu antikriznih mera koje je predložila privreda, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

PREDLOZI MERA VLADI SRBIJE Za opstanak medija i zaštitu radnih prava...

Medijska i novinarska udruženja uputila su Vladi Srbije predloge mera za ublažavanje negativnih posledica vanrednog stanja po ekonomski opstanak medija i zaštitu radnih prava novinara i medijskih radnika.

APEL UŽIČANIMA DA SE PRIDRŽAVAJU PROPISANIH MERA VLADE SRBIJE

Gradski štab za vanredne situacije apeluje na građane da se pridržavaju mera koje je propisala Vlada i obaveštava da Gradska pijaca od ponedeljka, 30. marta prestaje sa radom.

POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Na aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo je prvi teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije, koji je dopremio više od 40 tona hitne medicinske opreme i opreme za borbu protiv COVID-19, koju je nabavila Srbija.

ZA NEPOŠTOVANJE ODLUKA I UREDBI VLADE Prijave nadležnoj inspekciji

Zbog nepoštovanja odluka i uredbi koje je Vlada Republike Srbije donela od proglašenja vanrednog stanja, građani mogu podneti prijavu nadležnoj inspekciji.

KOL CENTRI NAMENJENI STARIJIMA OD 65 GODINA

U opštinama Srbije biće formirani kol centri namenjeni starijima od 65 godina kojima je potrebna pomoć, a do njihovog uspostavljanja mogu pozvati broj 192, saopšteno je iz kabineta potpredsednika Vlade i ministra Nebojše Stefanovića.

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE Javni prevoz neće funkcionisati od večeras...

Vlasnici ugostiteljskih objekata, objekata u tržnim centrima, kao i objekata koji su obuhvaćeni odlukama Vlade moraju ih u potpunosti poštovati. Javni prevoz u gradu Užicu neće funkcionisati od večeras u 20.00 časova.
- Advertisement -
951FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE