Naslovna Ključne reči UŽICE GAS

Ključna reč: UŽICE GAS

„UŽICE-ČISTIJI GRAD“Akcija za smanjenje aerozagađenja 

"Užice-čistiji grad" - smanjenje aerozagađenja mora biti prioritet svih u gradu, zato svaka akcija koja podstiče supstituciju grejanja zemnim gasom ima značajnu ulogu, pa tako i ova, navodi Milan Sekulić, direktor "Užice gas" AD Užice.

UŽICE ČISTIJI GRAD Priključak na gasovod 540 evra

Užice čistiji grad - akcija kojom će do kraja ove godine, vlasnici individualnih stambenih objekata priključak na gasovod plaćati 540 evra, sa uračunatim PDV-om. U prošlogodišnjoj akciji urađeno je preko 530 priključaka.

ZBOG RADOVA NA GASOVODU U četvrtak prekid u isporuci prirodnog gasa

Zbog izvođenja radova na izmeštanju gasovoda na lokaciji Čačak – Pakovraća od strane JP "Srbijagas", u četvrtak, 3. juna, na distributivnom sistemu AD "Užice-gasa", doći će do kratkotrajnog prekida u isporuci prirodnog gasa, saopšteno iz ovog preduzeća.

UTVRĐITI ODGOVORNOST ZA EKSPLOZIJU U STAMBENOJ ZGRADI U KRČAGOVU

Nakon eksplozije u stambenoj zgradi u Krčagovu, u kojoj je nekoliko osoba povređeno, dva stana potpuno uništena, Osnovno javno tužilaštvo u Užicu je pokrenulo predistražni postupak kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima se dogodila eksplozija.

„UŽICE GAS“ AD Jeftiniji priključak od 1. jula

Od 1. jula, pa do kraja godine, cena priključka na distributivnu gasnu mrežu AD "Užice – gas" na području grada Užica, koštaće za građane 780 evra sa PDV- om.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE