Naslovna Ključne reči SINDIKAT

Ključna reč: SINDIKAT

POVEĆANJE MINIMALCA Predlažu sindikati

Sindikati predlažu povećanje minimalca u dva koraka, među privrednicima nema konsenzusa. Krajem jula predsednik Republike najavio je da će minimalna zarada biti povećana do kraja godine na 400 evra.

PRVI MAJ Međunarodni praznik rada

Prvi maj - Međunardodni praznik rada je simbol borbe za bolji položaj radnika, obeležava se u svetu nizom javnih skupova kako bi se iskazala solidarnost radnika u borbi protiv nepravde, eksploatacije, poboljšanje radnih uslova.

POLICIJADA NA ZLATIBORU Preko hiljadu učesnika

Sindikat srpske policije organizuje 14. po redu sportsku manifestaciju pod nazivom Policijada "Zlatibor 2021", koja se održava danas i sutra, 4. i 5. juna na Zlatiboru.

PREGOVORI O MINIMALCU ZA IDUĆU GODINU Počinju sredinom avgusta

Članovi Socijalno-ekonomskog saveta (SES) počeće razgovore o visini minimalne cene rada za narednu godinu sredinom avgusta, a ministri finansija i rada Siniša Mali i Zoran Đorđević imaće danas konsultacije uoči zvaničnog početka tih pregovora.

INTERVJU Dragovan Drašković SOCIJALNI DIJALOG NEKA PROGOVORI u privatnom i državnom...

Najčešće žalbe se odnose na radno vreme, neisplaćene ili niske zarade, rad duži od punog radnog vremena, navodi Dragovan Drašković, predsednik Saveza samostalnih sindikata za više opština Zlatiborskоg okruga.

DRAGOVAN DRAŠKOVIĆ: Poslodavci jure PROFIT, a radnici BOLJI ŽIVOT

Dragovan Drašković, predsednik Saveza samostalnih sindikata za Zlatiborski okrug sa sedištem u Užicu govori o prazniku rada, sindikatu, niskim zaradama, solidarnosti, kolektivnim ugovorima...

SAVEZ SAMOSTALNIH SINDIKATA za Zlatiborski okrug PRVOMAJSKI PROGLAS 2018 Da plate...

Sindikalci traže “Da plate ustanu, a mladi ostanu“. Prvog maja na Trgu Nikole Pašića u 12 sati u Beogradu biće organizovana protestna šetnja.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE