14 C
Užice
sreda, 3 juna, 2020
Naslovna Ključne reči SEM FABRICI

Ključna reč: SEM FABRICI

SRBIJI BESPOVRATNA SREDSTAVA OD 70 MILIONA EVRA Od Evropske unije

Osim ove pomoći evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji je najavio da će Srbija biti uključena u plan Evropske komisije od 750 milijardi evra za oporavak Evropske unije od pandemije koronavirusa.

STIŽE JOŠ POMOĆI EVROPSKE UNIJE Kontejneri za trijažu postavljeni u bolnicama...

Prvih deset od ukupno 100 kontejnera za potrebe trijaže i urgentnog zbrinjavanja pacijenata potencijalno obolelih od KOVID-19 koji su nabavljeni sredstvima Evropske unije postavljeni su u sedam zdravstvenih ustanova u Beogradu.

OD EVROPSKE UNIJE NOVIH 4,9 MILIONA Za medicinsku opremu u Srbiji

Sporazum o donaciji, vredan 4,9 miliona evra, za pomoć Srbiji u borbi protiv pandemije KOVID-19, potpisali su danas ministarka za evropske integracije, Jadranka Joksimović, ambasador Evropske unije u Srbiji, Sem Fabrici i šefica UNOPS kancelarije, Mikela Telatin.

NOVA POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Detaljnije informacije o koronavirusu u tekstu Užicemedia.

POMOĆ SRBIJI U MEDICINSKOJ OPREMI

Na aerodrom „Nikola Tesla“ sleteo je prvi teretni „Boeing 747“, uz podršku Evropske unije, koji je dopremio više od 40 tona hitne medicinske opreme i opreme za borbu protiv COVID-19, koju je nabavila Srbija.

EVROPSKA UNIJA ODOBRILA SRBIJI 7,5 MILIONA EVRA

Evropska unija je hitno odobrila Srbiji 7,5 miliona evra bespovratnih sredstava za borbu protiv epidemije COVID-19.

SEM FABRICI: Srbija je koronavirus dočekala spremnija zahvaljujući pomoći Unije

- Srbija je koronavirus dočekala spremnija nego mnoge zemlje baš zahvaljujući pomoći Unije. Donacijama je obnovljeno 20 kliničkih centara, Institut za virusologiju Torlak, kupljena je oprema Infektivnoj klinici, a u 122 vozila Hitne pomoći od 250 koliko nam ih je donirala Unija, postoje danas tako dragoceni respiratori.

KAMPANJA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE „POGLEDAJ OKO SEBE“ EU zeleni dan

Šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, ambasador Sem Fabrici u poseti je Užicu, danas, utorak, 25. juna, gde se održava manifestacija "EU zeleni dan".

POMOĆ EU SRPSKIM OPŠTINAMA vredan 25 miliona evra

Za 99 srpskih opština pokrenut novi program vredan 25 miliona evra. Prati se situacija u opštinama Paraćin, Šabac i Čajetina.
- Advertisement -
784FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE