Naslovna Ključne reči JAVNO PREDUZEĆE UŽICE RAZVOJ

Ključna reč: JAVNO PREDUZEĆE UŽICE RAZVOJ

ZELENA PIJACA U UŽICU Rekonstrukcija u toku

Radovi na rekonstrukciji užičke Zelene pijace su u toku, a prema ranijim najavama trebalo bi da uskoro budu gotovi. Za ovu namenu obezbeđeno je oko 50 miliona dinara, a nadležni očekuju da će uslovi biti daleko bolji i za korisnike usluga i same Užičane.

UREĐENJE PARKA Za radove 13 miliona dinara

Za radove na uređenju parka kod užičkog Gradskog kulturnog centra iz budžeta grada opredeljeno 13 miliona dinara. Radovi će trajati naredna dva meseca, kada bi ovaj preuređen prostor trebalo da izgleda lepšei uređenije.

DEČJI BAZEN U UŽICU U toku rekonstrukcija

Dečji bazen u Užicu postoji godinama, ali se u poslednje vreme sve manje koristo. Krajem avgusta počela je kompletna rekonstrukcija, vrednost radova iznosi 20 miliona dinara.

ULAGANJE U INFRASTRUKTURU Novi kilometri asflata u užičkom kraju

Ove godine u Mokroj Gori ugovoreno je asfaltiranje pet putnih pravaca u ukupnoj dužini 1600 metara za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 4,5 miliona dinara.

NOVA PRAVILA U VOZILIMA UŽIČKOG GRADSKOG PREVOZA

Gradski prevoz u Užicu krenuće od ponedeljka, 4. maja, uz preventivne mere u cilju sprečavanja, širenja i smanjenja rizika bolesti COVID 19. Neće biti dozvljen ulaz putnicima koji na pravilan način ne koriste zaštitnu masku i rukavice.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE