Naslovna Ključne reči FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

Ključna reč: FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

BIRAMO HEROJA GODINE „Ko je tvoj heroj?“

Delegacija Evropske unije u Srbiji, treću godinu zaredom organizuje konkurs pod nazivom "Ko je tvoj heroj?", koji se realizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Prošlogodišnja kampanja omogućila je da javnost čuje za herojska dela iz više od 40 gradova Srbije.

POLJOPRIVREDA Ulaganja iz godine u godinu veća

Poljoprivredni proizvođači sa područja grada Užica će i ove godine moći da računaju na podršku u razvoju i unapređenju proizvodnje, subvenciosaće se nabavka opreme, mehanizacije, stočnih grla.

BESPLATAN IT KURS Prijave za novembarski ciklus

Besplatan IT kurs osnovan je zahvaljujući individualnim donatorima iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Cilj škole je da pruži besplatno znanje motivisanim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija.

PODRŽANO 126 POLJOPRIVREDNIKA SA 20 MILIONA DINARA Uz pomoć Grada Užica...

U proteklih šest godina podržano je 126 korisnika sa 20 miliona dinara, od čega su 15 miliona dinara sredstva iz budžeta grada Užica, a pet miliona je obezbedila Fondacija "Ana i Vlade Divac" kroz programe namenjene kozarstvu, ovčarstvu, pčelarstvu i plasteničkoj proizvodnji.

Konkursi „SOLIDARNOST PRE SVEGA“, „KLIK DO BIZNISA“ Subvencije za poljoprivrednike

Fondacija Ana i Vlade Divac uz pomoć donatora podržaće sa 3.750.000 dinara udruženja građana, udruženja u kulturi, fondacije i medije okupljene oko zajedničke ideje. A Kompanija Delta Holding otvorila je prijave za program za podršku razvoju startap ideja, do 31. maja, namenjen svim timovima koji smatraju da imaju inovativne biznis ideje vredne investicije.

BESPLATAN IT KURS Razvoj veb stranica

U toku je prijavljivanje za besplatan kurs Razvoj veb stranica (PHP), koji omogućava polaznicima da sami kreiraju veb sajt i time započnu svoju IT karijeru.

PANDEMIJA DODATNO OTEŽALA POLOŽAJ ŽENA U SRBIJI

U vreme pandemije Kovid - 19 povećan broj slučajeva porodičnog nasilja. Diskriminacija na tržištu rada posebno prisutna nakon povratka sa porodiljskog odsustva i kod samohranih roditelja.

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC I GRAD UŽICE Bespovratna sredstva za...

Obezbeđeno preko četiri miliona dinara za 26 porodičnih gazdinastava koja su ispunjavala uslove konkrusa. Bespovratna sredstva obezbeđena u sradnji Fondacije Divac i užičke lokalne samouprave.

POMOĆ FONDACIJE ANA I VLADE DIVAC Za najugroženije građane Užica

U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera obezbeđeni su paketi pomoći za najugroženije građane Užica. Tokom akcije biće podeljeno više od 900 paketa.

FONDACIJA DIVAC Paketi pomoći za najugroženije građane vrednosti 200.000 evra

Pomoć za najugroženije građane Priboja već je uručena, a danas će biti uručena za oko 600 članova iz osam udruženja osoba sa invaliditetom iz Užica i "Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju".
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE