2.1 C
Užice
četvrtak, 15 aprila, 2021
Naslovna Ključne reči FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

Ključna reč: FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC

PODRŽANO 126 POLJOPRIVREDNIKA SA 20 MILIONA DINARA Uz pomoć Grada Užica...

U proteklih šest godina podržano je 126 korisnika sa 20 miliona dinara, od čega su 15 miliona dinara sredstva iz budžeta grada Užica, a pet miliona je obezbedila Fondacija "Ana i Vlade Divac" kroz programe namenjene kozarstvu, ovčarstvu, pčelarstvu i plasteničkoj proizvodnji.

Konkursi „SOLIDARNOST PRE SVEGA“, „KLIK DO BIZNISA“ Subvencije za poljoprivrednike

Fondacija Ana i Vlade Divac uz pomoć donatora podržaće sa 3.750.000 dinara udruženja građana, udruženja u kulturi, fondacije i medije okupljene oko zajedničke ideje. A Kompanija Delta Holding otvorila je prijave za program za podršku razvoju startap ideja, do 31. maja, namenjen svim timovima koji smatraju da imaju inovativne biznis ideje vredne investicije.

BESPLATAN IT KURS Razvoj veb stranica

U toku je prijavljivanje za besplatan kurs Razvoj veb stranica (PHP), koji omogućava polaznicima da sami kreiraju veb sajt i time započnu svoju IT karijeru.

PANDEMIJA DODATNO OTEŽALA POLOŽAJ ŽENA U SRBIJI

U vreme pandemije Kovid - 19 povećan broj slučajeva porodičnog nasilja. Diskriminacija na tržištu rada posebno prisutna nakon povratka sa porodiljskog odsustva i kod samohranih roditelja.

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC I GRAD UŽICE Bespovratna sredstva za...

Obezbeđeno preko četiri miliona dinara za 26 porodičnih gazdinastava koja su ispunjavala uslove konkrusa. Bespovratna sredstva obezbeđena u sradnji Fondacije Divac i užičke lokalne samouprave.

POMOĆ FONDACIJE ANA I VLADE DIVAC Za najugroženije građane Užica

U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera obezbeđeni su paketi pomoći za najugroženije građane Užica. Tokom akcije biće podeljeno više od 900 paketa.

FONDACIJA DIVAC Paketi pomoći za najugroženije građane vrednosti 200.000 evra

Pomoć za najugroženije građane Priboja već je uručena, a danas će biti uručena za oko 600 članova iz osam udruženja osoba sa invaliditetom iz Užica i "Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju".

FOND ZA PODSTICAJ POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE Osnovan u Čajetini

Ugovor o saradnji potpisali predstavnici "Zlatiborskog eko-agrara" i Fondacije "Ana i Vlade Divac" u okviru projekta "Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina".

DIVAC POLJOPRIVREDNI FONDOVI U UŽICU Konkurs za poljoprivrednike

Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa gradom Užice, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 3.640.000,00 dinara za razvoj plasteničke proizvodnje za najmanje 26 poljoprivrednika. Konkurs je otvoren do 29-og maja ove godine.

SOLIDARNOST PRE SVEGA Odabrani projekti koje će podržati Fondacija Ana i...

Fondacija izabrala udruženja, neformalne grupe i medije koje će podržati u okviru konkursa "Solidarnost pre svega". Uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Ambasade Kraljevine Norveške obezbeđeno 1.876.000 dinara.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE