16 C
Užice
nedelja, 5 jula, 2020
Naslovna Ključne reči ENERGETSKA EFIKASNOST

Ključna reč: ENERGETSKA EFIKASNOST

Grd Užice SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Podnosioci prijava na Konkurs su u obavezi da pribave Izvod iz lista nepokretnosti odmah po otpočinjanju rada Službe za katastar i daju ga na uvid Komisiji za ocenu prijava prilikom terenskog obilaska.

SVETSKI DAN ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Svetski dan energetske efikasnosti - 5. mart, obeležava se u cilju podizanja svesti o racionalnoj upotrebi energije. Srbija trenutno troši dvostruko više energije od svetskog proseka. A kako mi možemo da doprinesemo energetskoj efikasnosti?

KONKURS IZ OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Grad Užice je objavio konkurs za finansiranje projekata koje realizuju organizacije civilnog društva iz oblasti zaštite i unapređenja životne sredine na temu Moje selo, ulica, zgrada selektuje otpad”.

ENERGETSKA EFIKASNOST U JAVNIM OBJEKTIMA Memorandum o saradnji potpisali Užice, Priboj...

Tri lokalne samouprave, Užice, Priboj i Bajina Bašta potpisali Memorandum o razumevanju u nameri da zajednički deluju na unapređenju energetske efikasnosti u javnim objektima ovih sredina.

Okrugli sto: UNAPREĐENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI U JAVNIM ZGRADAMA

U fokusu projekta „Energetska efikasnost u javnim zgradama“ su unapređenje regulatornog okvira u oblasti energetske efikasnosti, razvijanje alata za analizu ulaganja u obnovu škola, obuke domara i zaposlenih u školama i vrtićima, kao i jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave u oblasti energetske efikasnosti u zgradarstvu.

INFO DAN U UŽICU Sufinanisranje mera energetske efikasnosti u kućama i...

Povodom raspisivanja konkursa za sufinanisranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji grada Užica, organizuje se „Info dan“.

UŽICE-ODELJENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE I ODRŽIVI RAZVOJ Raspisan konkurs za...

Grad Užice je i za ovu godinu raspisao konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti. Konkurs traje od 5. marta do 5. aprila.

KAD (NE) ZDRAVO UDAHNEŠ Energetska efikasnost – šansa za uštede i...

Užice već duži niz godina ima problem sa aerozagađenjem, naročito u zimskim mesecima, pa se Grad aktivno uključio u rešavanje problema merama za unapređenje kvaliteta vazduha.

PROJEKAT ENERGETSKE EFIKASNOSTI I UPRAVLJANJA ENERGIJOM u četiri srpske opštine

Predstavljen Projekat energetske efikasnosti i upravljanja energijom u opštinama (PEEUEO) u Srbiji, kojim se pruža podrška Ministarstvu rudarstva i energetike i četiri opštine u Srbiji Užice, Paraćin, Kruševac i Vrbas.
- Advertisement -
946FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE