Naslovna Ključne reči ENERGETSKA EFIKASNOST

Ključna reč: ENERGETSKA EFIKASNOST

Energetska sanacija užičkog VRTIĆA „NEVEN“

Za energetsku sanaciju užičkog vrtića "Neven" izdvojeno 27,4 miliona dinara. Ministarstvo rudrastva i energetike obezbedilo je 19,2 miliona dinara, učešće grada Užica iznosi 8,2 miliona dinara. Očekuje se i početak radova na rekonstrukciji "Prve osnovne škole Kralja Petra drugog".

U domaćinstvima Užica ENERGETSKA SANACIJA

Raspisan je još jedan javni poziv koji se za sufinansiranje mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji grada Užica. Prijave se predaju lično do 9. septembra, u Gradskoj upravi za urbanizam i imovinsko pravne poslove lično ili putem pošte.

KONAČNA LISTA Za mere smanjenja aerozagađenja

Objavljena konačna lista korisnika sredstava za sufinasiranje mera smanjenja zagađenja vazduha na teritoriji grada Užica u ovoj godini. Konkursom su opredeljena sredstva u iznosu od 45 miliona dinara.

MERE ENEREGETSKE SANACIJE Raspisan Javni poziv

Raspisan je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u realizaciji mera u domaćinstvima i stanovima u stambenim zgradama na teritoriji grada Užica. Cilj je unapređenje energetske efikasnosti, a za ovu namenu opredeljeno je 45 miliona dinara.

SANACIJA PORODIČNIH KUĆA Izdvojeno 50 miliona dinara

Sanacija porodičnih kuća nastavlja se i dalje, pa je u Užicu obezbeđeno ukupno 50 miliona dinara, a za prvih pet mera energetske efikasnosti u...

VLADAN SINĐIĆ, Libergraf Zeleni plan za bezbrižan dan

Građanska čitaonica "Libergraf" spada u red organizacija koje se najviše interesuju za unapređenje životne sredine u gradu na Đetinji. Pokretači su brojnih akcija, a pažnju u poslednje vreme privlači program "Zeleni plan za bezbrižan dan". Vladan Sinđić smatara da je Užicu više nego potreban strateški pristup rešavanju problema zagađenja životne sredine.

ENERGETSKA SANACIJA U tri škole i vrtiću u Užicu

Energetska sanacija u tri osnovne škole i jednom vrtiću obuhvata radove za koje su sredstva obezbedili SEKO i Grad Užice u ukupnom iznosu od...

JAVNI POZIV Za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije...

U toku je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima. Cilj sprovođenja mera je unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima na teritoriji Grada Užica.

NA KONKURS ZA MERE ENERGETSKE EFIKASNOSTI Stiglo blizu 800 prijava

Konkurs koji je raspisao Grad Užice za mere energetske efikasnosti privukao je veliku pažnju Užičana, pa je stiglo 786 prijava, saopšteno iz gradske uprave.

GRADSKO VEĆE Za mere energetske efikasnosti iz budžeta 54 miliona dinara

Iz gradskog budžeta opredeljeno 54 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, koje će biti raspoređene na pet oblasti.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE