7.5 C
Užice
subota, 16 oktobra, 2021
Naslovna Ključne reči ENERGETSKA EFIKASNOST

Ključna reč: ENERGETSKA EFIKASNOST

JAVNI POZIV Za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije...

U toku je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima. Cilj sprovođenja mera je unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima na teritoriji Grada Užica.

NA KONKURS ZA MERE ENERGETSKE EFIKASNOSTI Stiglo blizu 800 prijava

Konkurs koji je raspisao Grad Užice za mere energetske efikasnosti privukao je veliku pažnju Užičana, pa je stiglo 786 prijava, saopšteno iz gradske uprave.

GRADSKO VEĆE Za mere energetske efikasnosti iz budžeta 54 miliona dinara

Iz gradskog budžeta opredeljeno 54 miliona dinara za sufinansiranje mera energetske efikasnosti, koje će biti raspoređene na pet oblasti.

Grad Užice SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Podnosioci prijava na Konkurs su u obavezi da pribave Izvod iz lista nepokretnosti odmah po otpočinjanju rada Službe za katastar i daju ga na uvid Komisiji za ocenu prijava prilikom terenskog obilaska.

SVETSKI DAN ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Svetski dan energetske efikasnosti - 5. mart, obeležava se u cilju podizanja svesti o racionalnoj upotrebi energije. Srbija trenutno troši dvostruko više energije od svetskog proseka. A kako mi možemo da doprinesemo energetskoj efikasnosti?

KONKURS IZ OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Grad Užice je objavio konkurs za finansiranje projekata koje realizuju organizacije civilnog društva iz oblasti zaštite i unapređenja životne sredine na temu Moje selo, ulica, zgrada selektuje otpad”.

ENERGETSKA EFIKASNOST U JAVNIM OBJEKTIMA Memorandum o saradnji potpisali Užice, Priboj...

Tri lokalne samouprave, Užice, Priboj i Bajina Bašta potpisali Memorandum o razumevanju u nameri da zajednički deluju na unapređenju energetske efikasnosti u javnim objektima ovih sredina.

Okrugli sto: UNAPREĐENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI U JAVNIM ZGRADAMA

U fokusu projekta „Energetska efikasnost u javnim zgradama“ su unapređenje regulatornog okvira u oblasti energetske efikasnosti, razvijanje alata za analizu ulaganja u obnovu škola, obuke domara i zaposlenih u školama i vrtićima, kao i jačanje kapaciteta jedinica lokalne samouprave u oblasti energetske efikasnosti u zgradarstvu.

INFO DAN U UŽICU Sufinanisranje mera energetske efikasnosti u kućama i...

Povodom raspisivanja konkursa za sufinanisranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji grada Užica, organizuje se „Info dan“.

UŽICE-ODELJENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE I ODRŽIVI RAZVOJ Raspisan konkurs za...

Grad Užice je i za ovu godinu raspisao konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti. Konkurs traje od 5. marta do 5. aprila.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE