Naslovna Ključne reči DOM ZDRAVLJA UŽICE

Ključna reč: DOM ZDRAVLJA UŽICE

ROSA škole roditeljstva Emocionalna PODRŠKA TRUDNICAMA

Program će pružiti budućim mamama informacije kako da prepoznaju simptome i kako i gde da traže pomoć ukoliko im je potrebna.

TERENSKO VOZILO Službi kućnog lečenja Doma zdravlja

Službi kućnog lečenja užičkog Doma zdravlja uručeno je novo terensko vozilo nabavljeno sredstvima Grad Užica. Služba kućnog lečenja sada ima sedam vozila.

UŽIČKA „PUZIJADA“ Najlepša manifestacija

„Puzijada“ je manifestacija koja pored takmičenja u puzanju predstavlja podršku dojenju i bezbednosti u saobraćaju.

RANO I KASNO RAĐANJE Reproduktivno zdravlje mladih

Rano i kasno rađanje su problemi sa kojima se suočavaju mladi. Oni nedovoljno obraćaju pažnju na svoje reproduktivno zdravlje. Mi se zaista trudimo i preko Savetovališta za mlade i Dispanzera za zdravstvenu zaštitu žena da ih animiramo još od početka srednje škole, rekla je za "Užicemedia" dr Vesna Misailović, specijalista ginekologije Dispanzera za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Užice.

PREVENTIVNI PREGLEDI U užičkim kraju

Preventivni pregledi i ovog vikenda u užičkom kraju. Iz Opšte bolnice i Doma zdravlja uputili su poziv građanima da se u što većem broju odazovu besplatnim preventivnim pregledima i provere svoje zdravstveno stanje.

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U Užicu

Iz Zdravstvenog centra Užice, užičke Opšte bolnice i Doma zdravlja su pozvali građane da se u što većem broju odazovu besplatnim preventivnim pregledima i provere svoje zdravstveno stanje.

MAMOGRAFIJA: Preventivni pregledi, otkriti bolest na vreme

Mamografija, metoda dijagnostike karcinoma u najranijoj fazi, preventivni pregledi od 3. avgusta, tri nedelje na Trgu partizana u Užicu, za žensku populaciju starosne dobi od 50 do 69 godina starosti.

POČELA REVAKCINACIJA GRAĐANA U UŽICU I SEVOJNU

Građani koji su primili prvu dozu kineske vakcine od danas revakcinaciju mogu obaviti u Domu zdravlja i u ambulanti u Sevojnu.

SAVETOVALIŠTE ZA DECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU OTVORENO U UŽICU

U prostoru Centra za majku i dete Doma zdravlja Užice opremljeno je savetovište za decu sa smetnjama u razvoju od rođenja do 18. godine života. Savetovalište će uz zakazivanje raditi svakog dana od 13-15 časova, a pored pedijatra biće i logoped, defektolog, dečji neurolog i psiholog.

VAKCINE PROTIV SEZONSKOG GRIPA Vakcinacija od 25. decembra

Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano je još 7100 doza vakcina protiv sezonskog gripa, koje će biti distribuirane domovima zdravlja u Zlatiborksom okrugu danas i sutra.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE