8 C
Užice
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
Naslovna Ključne reči DEČJA NEDELJA

Ključna reč: DEČJA NEDELJA

RADIONICE PRVAKA U Narodnoj biblioteci Užice

Radionice prvaka održane su u Narodnoj biblioteci Užice, a među onima koji su ih pratili i učestvovali u radu su prvaci OŠ "Dušan Jerković". Bibliotekari Dečijeg odeljenja pripremili su interesantne radionice, uputili najmlađe kako se pozajmljuju, čuvaju i vraćaju knjige, kakvih sve ima knjiga za čitanje i šta se sve može naći u biblioteci.

MOJ GRAD Prateće manifestacije uz Dan grada

Moj grad je tema ovogodišnjeg javnog časa na Trgu partizana, jedne je od aktivnosti dece u znaku obeležavanja Dana grada i Dečje nedelje. Osim toga brojni su kulturni sadržaji, promocija zajedničkih izdanja Istorijskog arhiva Užice i Arhiva Republike Srpske, izložbe, književne večeri. Održana je svečana sednica Skupštine i dodeljena priznanja uspešnim Užičanima iz raznih oblasti.

DEČJA NEDELJA U BIBLIOTECI Obeleživači na dar

Oko 700 osnovaca pravilo je obeleživače za knjige koji će biti podeljeni sugrađanima na odeljenjima za decu i odrasle. Biblioteka je učenike za kreativnost nagradila besplatnom članarinom.

MOJ GRAD UŽICE Javni čas crtanja povodom Dečje nedelje i Dana...

Reč je o tradicionalnoj manifestacijiji povodom Dečije nedelje i Dana grada, a mališani predškolci su crtali na temu "Moj grad". Učestvovala su deca predškolskih grupa Predškolske ustanove Užice...

GRAD UŽICE Tradicionalni prijem za mališane

Povodom Dečije nedelje i Dana grada organizovan tradicionalni prijem za užičke mališane.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE