Naslovna Ključne reči DAN PLANETE ZEMLJE

Ključna reč: DAN PLANETE ZEMLJE

PLANETA PROTIV PLASTIKE U akciji preko 50 država

Pažnja ovgodišnjeg obeležavanja Dana planete Zemlje je posvećena ukazivanju na štetu koju zagađivanje plastikom čini po zdravlje ljudi i planete. Ovo je svetski događaj sa ciljem da se istakne važnost zaštite životne sredine.

ZAVRNI RUKAVE Dan planete Zemlje

Dan planete Zemlje obeležava se godinama, kao dan zaštite zdrave i čiste životne sredine, dan spašavanja i pomoći ljudima, životinjama, pticama, koji se menjaju i nestaju pod uticajem delovanja čoveka na zagrevanje planete.

DAN PLANETE ZEMLJE Posvećen mladima, obrazovanju, akcijama čišćenja

Dan planete Zemlje obeležava se 22. aprila još od 1992. godine, kada je zvanično proglašen kao dan zaštite zdrave i čiste životne sredine, kao i dan spašavanja i pomoći ljudima, životinjama, pticama...

DAN PLANETE ZEMLJE Ove godine u senci pandemije

Ove godine, Dan planete Zemlje, protiče u senci pandemije virusa Kovid-19, zbog koje su otkazane mnogobrojne manifestacije.

SAT ZA NAŠU PLANETU U UŽICU Ugasite svetla u svojim domovima...

Najveća globalna akcija za zaštitu prirode "Sat za našu planetu" održava se u celom svetu, pa tako i u Srbiji simboličnim isključivanjem svetla na sat vremena, pod sloganom "Okrenimo se prirodi", ukazujući na neophodnost očuvanja planete Zemlje.

ZELENI SAVET raspisao dva konkursa Šapnula mi ĐETINJA tajnu iz KLISURE

Zeleni savet je raspisao dva konkursa, jedan za najbolji literarni rad u okviru poezije i proze, gde je tema „Šapnula mi Đetinja tajnu iz klisure“ i drugi, foto konkursna temu „Moje skriveno mesto u Klisuri“.

PODSEĆAMO Dan planete zemlje usmeren na OČUVANJE ŽIVOTNE SREDINE NA ZLATIBORU...

Međunarodni Dan planete Zemlje, 22. april, obeležava se različitim manifestacijama i akcijama koje imaju za cilj da skrenu pažnju građanima na značaj očuvanja životne sredine. Dino park na Zlatiboru organizuje besplatne preglede kičme i stopala dece.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE