Naslovna Ključne reči CRVENI KRST UŽICE

Ključna reč: CRVENI KRST UŽICE

DOBROTA LEČI Daj matične ćelije za Luku

Akciju za Za Luku danas u Užicu organizovali LEUKA, Udruženje za pomoć obolelima od akutnih leukemija, Kancelarija za mlade Grada Užica i Crveni krst Užice.

SKOKOVI U ĐETINJU Sa starog železničkog mosta

Tradicionalni 30. skokovi sa starog železničkog mosta u Đetinju, održaće se u subotu, 16. jula, sa početkom u 15:00 časova.

CRVENOM KRSTU OD LIDLA Oprema od milion dinara

Crvenom krstu od Lidla velika donacija za Program narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije. Humanitarna akcija se završava dodatnom pomoći ovoj organizacijiu vrednosti od milion dinara, koju obezbeđuje Lidl Srbija.

ZA VOLONTERE CRVENOG KRSTA Besplatan bazen

Na 53. sednici užičko Gradsko veće prihvatilo godišnje izveštaje o radu "Vodovoda", "Bioktoša", "Dubokog", "Stana" i "Niskogradnje" i usvojilo izveštaje o radu gradskih uprava u prošloj godini.

UŽIČANKE U AKCIJI Do sada prikupljeno oko 600 hiljada dinara

FB grupa "Užičanke" i Crveni krst Užice u zajedničkoj humanitarnoj akciji za pomoć osoblju i obolelima u užičkim zdravstvenim ustanovama. Prikupljeno oko 600 hiljada dinara za nekoliko dana trajanja akcije, ali i neophodna druga oprema.

UŽIČANKE U AKCIJI Prikupljanje pomoći za bolnicu

Užičanke su nedavno pokrenule FB stranicu koja okuplja preko pet hiljada članica, a prva akcija je humanitarnog karaktera, prikupljanje novaca za nabavku neophodne opreme za užičku bolnicu, pacijente i osoblje koje ih leči i neguje.

BESPLATNA AUTO SEDIŠTA ZA SVE UŽIČKE BEBE

Grad Užice obezbedio je sedišta za sve bebe rođene u 2020. godini. Da sada u Crvenom krstu Užice podeljeno je 95 sedišta.

PAKETI POMOĆI MEŠTANIMA MOKRE GORE, BIOSKE I KREMANA

Pakete će dobiti svi koji trenutno koriste socijalnu pomoć u gradu, samohrane majke i očevi, staračka i samačka domaćinstva, njih oko 1400. Podela paketa traje već desetak dana na teritorija Grada Užica.

PAKETI POMOĆI NAJUGROŽENIJIM UŽIČANIMA Spisak prodavnica koje rade za građane starije...

Štab za vanredne situacije u saradnji sa Crvenim krstom i Centrom za socijalni rad počeo u utorak podelu paketa najugroženijim ljudima u gradu. Podela é trajati i naredne sedmice.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE