8 C
Užice
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
Naslovna Ključne reči BUDŽET

Ključna reč: BUDŽET

UŽIČKI BUDŽET Iznosi 3.557.617 milijardi dinara

Užički budžet nakon rebalansa iznosi 3.557.617 milijardi dinara. Na sednici Gradskog veća razmatrani su i izveštaji o poslovanju gradskih javnih preduzeća u prvoj polovini godine. Od osam javnih i javno komunalnih preduzeća, pozitivno su poslovali Vodovod, Bioktoš, Stan, Niskogradnja, Užice razvoj i Veliki park, dok su gubitak imali Duboko i Gradska toplana.

GRADSKO VEĆE Budžet grada Užica biće uvećan za 188 miliona dinara

Članovi Gradskog veća saglasili su se da budžet grada Užica bude uvećan za 188 miliona dinara. Više prihoda ostvareno je od poreza na dohodak i na imovinu i od transfera iz Republike.

GRADSKO VEĆE Užice ostvarilo višak od 128,9 miliona dinara

Ukupni prihodi ostvareni u 2020. godini iznosili su 3,333 milijardi dinara, dok su rashodi bili 3,205 milijardi dinara, pa je grad Užice ostvario višak od 128,9 miliona dinara.

DVA MILIONA ZA SUFINANSIRANJE MUZIČKIH FESTIVALA

Gradskim budžetom opredeljeno dva miliona dinara za sufinanisranje muzičkih festivala u cilju očuvanja kulturnog identiteta i razvoja kulturnog života.

U UŽICU OVE GODINE Za projektno sufinansiranje medija 17 miliona dinara

Grad Užice je među prvima u našem kraju raspisao Konkurs za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja. Za tu namenu je ove godine opredeljeno 17 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Usvojen budžet opštine Čajetina za narednu godinu AMBICIOZNI PLANOVI

Na sednici Skupštine opštine Čajetina usvojen budzet za 2021. godinu, u iznosu od 2.301.000.000,00 dinara. Uručena su priznanja povodom Dana opštine, a koja nisu uručena 30. juna zbog pandemije koronavirusa.

ISPLATA TREĆEG MINIMALCA U budžetu obezbeđeno oko 32 milijarde dinara

Isplata poslednje, treće minimalne zarade za firme u Srbiji koje su tražile tu vrstu pomoći, zbog problema u poslovanju usled epidemije koronavirusa počela je danas.

POČINJU PRIJAVE ZA 100 EVRA, ISPLATA VEĆ OD PETKA

U budžetu Srbije za pomoć građanima predviđeno oko 60 milijardi dinara, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

BUDŽET GRADA ZA NAREDNU GODINU 3,22 MILIJARDE DINARA

Budžet u idućoj godini 3,22 milijarde dinara, najviše prihoda se očekuje od poreza na dohodak i imovinu.

USVOJENA ODLUKA O BUDŽETU ČAJETINE U Užicu rasprava o predlogu budžeta...

Skupština opštine Čajetina usvojila Odluku o budžetu za 2020. Godinu, a u Užicu večeras javna rasprava o predlogu budžeta za narednu godinu.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE