Naslovna Ključne reči BUDŽET

Ključna reč: BUDŽET

Usvojen BUDŽET Grada Užica 5,4 milijarde za narednu godinu

Budžet Grada Užica za 2024. godinu iznosi 5,4 milijarde dinara, usvojen je na današnjoj 30. sednici Skupštine grada Užica.

USVOJEN BUDŽET Opštine Čajetina blizu četiri milijarde dinara

Na sednici Skupstine opstine Čajetina, odbornici usvojili budžet za 2024. godinu, u iznosu od blizu četiri milijarde dinara. Planirani radovi na putnoj infrastrukturi, magistralni vodovod Sušička vrela, izrada projektne dokumentacije za izgradnju gondole od Zlatibora do Pribojske Banje, vrtića, sportsih terena i drugi.

Kome su bile namenjene pare GRAĐANA UŽICA?

U Užicu se ne smiruju strasti oko tenedera, koji je Grad Užice raspisao za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja i izbor privatnog partnera u navedenom postupku.

PREDLOG BUDŽETA U 2023. oko 4,6 milijardi dinara

Predlog budžeta Užica za 2023. godinu iznosi 4.580.206.000 dinara, utvrdili su članovi Gradskog veća, na svojoj sednici. Najviše para, 975.200.000 dinara, opredeljeno je za poslove na izgradnji i održavanju saobraćajne infrastrukture, zatim za stanovanje, urbanizam i prostorno planiranje.

BUDŽET UŽICA Prihodovano 2,1 milijardi dinara

Prema podacima iz polugodišnjeg Izveštaja o izvršenju budžeta prihodovano je oko 2,1 milijardi dinara, dok su rashodi izvršeni u iznosu od oko 1,6 milijardi dinara.

PRVI REBALANS Uvećan budžet za 432 miliona dinara

Sredstva rebalansa uložiće se u poslove infrastrukture, nove investicije, u zdravstvo, obrazovanje, kulturu, socijalnu oblast, predškolsko obrazovanje. Prema predlogu rebalansa, usvojenom na današnjoj sednici Gradskog veća, užički budžet u ovoj godini iznosio bi 4,205 milijardi.

FINANSIJSKO PLANIRANJE I upravljanje kućnim budžetom

Ako vam finansije nikada nisu išle od ruke ili imate osećaj da vam novac stalno izmiče, vreme je da se pozabavite planiranjem svog budžeta. Bez okvirnog plana i upravljanja prihodima i troškovima vrlo lako možete upasti u začarani krug dugova i besparice, zato je važno finansijsko planiranje, posebno za početnike.

POLJOPRIVREDNICIMA SUBVENCIJE Planirano 37 miliona

Subvencije poljoprivrednicima za ovu godinu iznose 37 miliona dinara, oko 35 je namenjeno poljoprivrednim domaćinstvima, a ostatak je namenjen za promotivne aktivnosti. Tako je budžet za poljoprivredu u odnosu na prethodnu godinu uvećan za pet miliona dinara.

USVOJEN BUDŽET Grada Užica i opštine Čajetina

Usvojen budžet Grada Užica za 2022. godinu u iznosu od 3,772, a opštine Čajetina 3,335 milijardi dinara.

PREDLOG BUDŽETA UŽICA Usvojen za iduću godinu

Predlog budžeta Užica u iznosu od 3,772 milijarde dinara, utvrđen za narednu godinu na današnjoj sednci Gradskog veća. Usvojen zahtev Gradske toplane za povećanjem cena usluga grejanja, u proseku za 9%.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE