16.5 C
Užice
sreda, 25 maja, 2022
Naslovna Ključne reči BUDŽET

Ključna reč: BUDŽET

FINANSIJSKO PLANIRANJE I upravljanje kućnim budžetom

Ako vam finansije nikada nisu išle od ruke ili imate osećaj da vam novac stalno izmiče, vreme je da se pozabavite planiranjem svog budžeta. Bez okvirnog plana i upravljanja prihodima i troškovima vrlo lako možete upasti u začarani krug dugova i besparice, zato je važno finansijsko planiranje, posebno za početnike.

POLJOPRIVREDNICIMA SUBVENCIJE Planirano 37 miliona

Subvencije poljoprivrednicima za ovu godinu iznose 37 miliona dinara, oko 35 je namenjeno poljoprivrednim domaćinstvima, a ostatak je namenjen za promotivne aktivnosti. Tako je budžet za poljoprivredu u odnosu na prethodnu godinu uvećan za pet miliona dinara.

USVOJEN BUDŽET Grada Užica i opštine Čajetina

Usvojen budžet Grada Užica za 2022. godinu u iznosu od 3,772, a opštine Čajetina 3,335 milijardi dinara.

PREDLOG BUDŽETA UŽICA Usvojen za iduću godinu

Predlog budžeta Užica u iznosu od 3,772 milijarde dinara, utvrđen za narednu godinu na današnjoj sednci Gradskog veća. Usvojen zahtev Gradske toplane za povećanjem cena usluga grejanja, u proseku za 9%.

JAVNA RASPRAVA O budžetu Užica za narednu godinu

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budzetu grada Užica za 2022. godinu biće održana danas u Velikoj sali Gradske kuće.

GRADSKO VEĆE UŽICE Gubitak u dva javna preduzeća

Gradsko veće Užica zasedalo danas, utvrđen je predlog odluke kojom se osniva javno komunalno preduzeće Regionalni centar za vodne usluge "Skrapež" Požega. A od svih užičkih preduzeća u prih šest meseci sa gubitkom poslovali "Duboko" i "Veliki park".

UŽIČKI BUDŽET Iznosi 3.557.617 milijardi dinara

Užički budžet nakon rebalansa iznosi 3.557.617 milijardi dinara. Na sednici Gradskog veća razmatrani su i izveštaji o poslovanju gradskih javnih preduzeća u prvoj polovini godine. Od osam javnih i javno komunalnih preduzeća, pozitivno su poslovali Vodovod, Bioktoš, Stan, Niskogradnja, Užice razvoj i Veliki park, dok su gubitak imali Duboko i Gradska toplana.

GRADSKO VEĆE Budžet grada Užica biće uvećan za 188 miliona dinara

Članovi Gradskog veća saglasili su se da budžet grada Užica bude uvećan za 188 miliona dinara. Više prihoda ostvareno je od poreza na dohodak i na imovinu i od transfera iz Republike.

GRADSKO VEĆE Užice ostvarilo višak od 128,9 miliona dinara

Ukupni prihodi ostvareni u 2020. godini iznosili su 3,333 milijardi dinara, dok su rashodi bili 3,205 milijardi dinara, pa je grad Užice ostvario višak od 128,9 miliona dinara.

DVA MILIONA ZA SUFINANSIRANJE MUZIČKIH FESTIVALA

Gradskim budžetom opredeljeno dva miliona dinara za sufinanisranje muzičkih festivala u cilju očuvanja kulturnog identiteta i razvoja kulturnog života.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE