20.1 C
Užice
понедељак, мај 20, 2024
Naslovna Ključne reči AERODROM PONIKVE

Ključna reč: AERODROM PONIKVE

NATO bombardovanje Užički kraj bio na udaru više puta

Napadi su počeli na današnji dan pre 24 godine, u 78 dana NATO bombardovanja poginulo je oko 2.500 ljudi, naneta ogromna materijalna šteta. Najčešća meta u užičkom kraju bio je vojni aerodrom Ponikve kod Užica koji je 37 puta bombardovan sa preko 700 projektila.

AERODROM PONIKVE Raspisan tender za izradu projekta za sanaciju piste

Tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za sanaciju poletno sletne staze, okretnice, rulne staze, osnovne staze, sistema za odvodnjavanje, kablovske kanalizacije i izgradnju rulne staze i platforme na aerodromu Ponikve raspisali su "Aerodromi Srbije".

VLADA ULAŽE 300 MILIONA DINARA U AERODROM PONIKVE

U aerodrom Ponikve Vlada Republike Srbije uložiće u ovoj godini 300 miliona dinara. U prvoj fazi radiće se na sanaciji preostalog dela piste, kako bi cela pista u dužini od 3.087 metara bila stavljena u funkciju.

Doneta Odluku o pokretanju postupka PRENOSA IMOVINE AERODROMA PONIKVE NA REPUBLIKU...

Grad Užice je na današnjoj sednici Skupštine Grada doneo Odluku o pokretanju postupka realizacije prenosa imovine i delatnosti JP Aerodroma "Ponikve" na Republiku Srbiju.

JP AERODROM PONIKVE Nastavak pomoći Aerodroma Nikola Tesla

Pomoć Aerodroma „Nikola Tesla“ Aerodromu Ponikve biće nastavljena.

SRPSKI SAN NA AERODROMU PONIKVE Premijera najverovatnije u septembru

Nedavno su na aerodromu Ponikve u Užicu snimani kadrovi za studentski kratkometražni film „Dreams“ u režiji Anđele Andrić a u produkciji Fakulteta za medije i komunikacije.

Upućen poziv državi da preuzme Ponikve

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković izjavio da Grad nije u mogućnosti samostalno da reši status aerodroma Ponikve i aerodrom stavi u komercijalnu upotrebu.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE