6.6 C
Užice
ponedeljak, 5 decembra, 2022
Naslovna Ključne reči AERODROM PONIKVE

Ključna reč: AERODROM PONIKVE

AERODROM PONIKVE Raspisan tender za izradu projekta za sanaciju piste

Tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za sanaciju poletno sletne staze, okretnice, rulne staze, osnovne staze, sistema za odvodnjavanje, kablovske kanalizacije i izgradnju rulne staze i platforme na aerodromu Ponikve raspisali su "Aerodromi Srbije".

NATO BOMBARDOVANJE Užički kraj bio na udaru više puta

Napadi su počeli na današnji dan pre 22 godine, u 78 dana NATO bombardovanja poginulo je oko 2.500 ljudi, naneta ogromna materijalna šteta. Najčešća meta u užičkom kraju bio je vojni aerodrom Ponikve kod Užica koji je 37 puta bombardovan sa preko 700 projektila.

VLADA ULAŽE 300 MILIONA DINARA U AERODROM PONIKVE

U aerodrom Ponikve Vlada Republike Srbije uložiće u ovoj godini 300 miliona dinara. U prvoj fazi radiće se na sanaciji preostalog dela piste, kako bi cela pista u dužini od 3.087 metara bila stavljena u funkciju.

Doneta Odluku o pokretanju postupka PRENOSA IMOVINE AERODROMA PONIKVE NA REPUBLIKU...

Grad Užice je na današnjoj sednici Skupštine Grada doneo Odluku o pokretanju postupka realizacije prenosa imovine i delatnosti JP Aerodroma "Ponikve" na Republiku Srbiju.

JP AERODROM PONIKVE Nastavak pomoći Aerodroma Nikola Tesla

Pomoć Aerodroma „Nikola Tesla“ Aerodromu Ponikve biće nastavljena.

SRPSKI SAN NA AERODROMU PONIKVE Premijera najverovatnije u septembru

Nedavno su na aerodromu Ponikve u Užicu snimani kadrovi za studentski kratkometražni film „Dreams“ u režiji Anđele Andrić a u produkciji Fakulteta za medije i komunikacije.

Upućen poziv državi da preuzme Ponikve

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković izjavio da Grad nije u mogućnosti samostalno da reši status aerodroma Ponikve i aerodrom stavi u komercijalnu upotrebu.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE