Jesenje čarolije traju od 8. do 11. novembra na međustanici gondole, gde će deca moći da se druže i zabave zajedno sa roditeljima. Dakle, i ove godine, Gold gondola vas poziva da doživite čaroliju jeseni na jedinstven način i ponesete nezaboravne uspomene sa Zlatibora!

„Gold gondola je sinonim za porodičnu zabavu i moderan koncept boravka u prirodi, pa smo za predstojeći raspust pripremili besplatne radionice za decu „Jesenje čarolije“.

Zabavni, edukativni i sportski program trajaće od 8. do 11. novembra, u kome će deca moći da se zabave zajedno sa roditeljima na međustanici gondole. U prirodnom ambijentu, koji inspiriše i poziva na druženje i igru, aktivnosti će se realizovati od 12:00 do 14:00 časova“, navode iz Pres službe Gold gondole najavljujući događaj.

Planirane su sledeće radionice: Kreativna radionica „Spajalica“, Jesenji safari, Sportski dan, i Lov na Zlatnu Šišarku. Sve aktivnosti će se odvijati u skladu sa vremenskim uslovima.

Jesenje čarolije – Program:

08.11. – Kreativna radionica „Spajalica“

Deca će kroz kreativne aktivnosti i mini radionicu pozdraviti jesen pravljenjem figurica i životinja od lišća, grančica, borovih iglica i pampura od flaša, a na velikom hamer papiru će lepiti ukrasni prirodni materijal.

09.11. – Jesenji safari

Nakon šetnje u prirodi malim istraživačima će kroz mini izložbu flore i faune zlatiborskog kraja biti predstavljene lepote Zlatibora i približena važnost očuvanja prirode u saradnji sa Parkom prirode „Zlatibor“ i JP „Srbija Šume“.

10.11. – Sportski dan

U okviru sportskih aktivnosti, ljubitelji avanture će imati priliku da kroz zabavu i rekreaciju testiraju svoje motoričke sposobnosti prelazeći prepreke i savladavajući poligone različitih nivoa. Prirodno okruženje je pravo mesto kroz smeh i zabavu razvijaju sportske veštine i timski
duh.

11.11. – Lov na Zlatnu Šišarku

Takmičari dolaze do skrivene šišarke kroz mozgalice i pitalice, a odgovori će ih „seliti“ u sledeću etapu potrage. Učesnici idu zajednički do cilja, a pobednik je tim koji nađe šišarku. Nagrade su karte za zabavne sadržaje na Zlatiboru.

Gold gondola vas poziva da doživite čaroliju jeseni na jedinstven način i ponesete nezaboravne uspomene sa Zlatibora!

Pogled sa Tornika (Foto: N.Tošić UžiceMedia)

Pogledajte i druge tekstove, iz turizma, putopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -