– Studenti su naša budućnost i daćemo sve kako bi se ova dobra saradnja između Grada i visokoškolskih obrazovnih ustanova nastavila. Na današnjem sastanku otvorili smo mnogo tema i nadam se da su studenti zadovoljni odgovorima koje su dobili. Jedna snažna ruka i energija je pružena od strane Grada, na studentima je da nam pokažu inicijativu, daju ideje, a mi smo tu da pomognemo i podržimo ono što studenti od nas traže,- izjavila užička gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević.

Sa današnjeg sastanka sa studentima gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević (Foto: Grad Užice)

Jelena Papić studentkinja master studija Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija smatra da je dobro što su im predstavnici lokalne samouprave dali priliku da govore o projekatima koje realizuju, svojim problemima.

-Važno je prepoznati potrebe studenata, podržavati ih, pa očekujemo da će Grad podržati mlade u njihovim projektima, – istakla je Papić, a Milkica Gačić, predsednica Studentskog parlamenta Akademije govorila je o sadašnjim projekatima među kojima su izgradnja rampe za osobe sa invaliditetom na stepeništu Akademije i tradicionalnoj studentskoj akciji „Užice za Kosmet“.

Skup je organizovan na inicijativu studenata Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija kome su pored gradonačelnice Užica dr Jelene Raković Radivojević i člana Gradskog veća za obrazovanje Ratka Trmčića prisustvovali predstavnici studenata svih devet studijskih programa Akademije.

Studenti sa gradonačelnicom Užica (Foto: Grad Užice)

Hroniku KOVID -19 u Užicu i ostalim opštinama Zlatiborskog okruga možete pogledati u tekstu UžiceMedia.

Hroniku KOVID -19 tokom marta možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije

- Advertisement -