Profesorka dr Danica Grujičić govoriće sutra, utorak, 17. septembra, na užičkom Trgu partizana. „Razgovor sa mladima“ počinje u 12 sati i 30 minuta.

Unija studenata Užica uputila je poziv za učešće u velikoj humanitarnoj akciji, koju je pokrenula Fondacija “Zajedno za mlade prof. dr Danica Grujičić“, namenjenu odlasku ekipe učenika iz Prve osnovne škole na takmičenje u Kinu.

Pre skupa, u 12 časova profesorka Grujičić i ostali učesnici u akciji će dati izjavu medijima, navodi se u informaciji Unije studenata Uzica i Unije užičkih srednjoškolaca.

Užice, utorak, 17. septembar

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA SMS na 4334

Svi koji žele da se uključe u akciju mogu to učiniti slanjem SMS poruke na broj 4334, koji važi za sve mreže, a cena poruke je 100 dinara.

Počela je velika humanitarna akcija za odlazak troje učenika i nastavnika na Svetsko prvenstvo iz edukativne robotike koje će se u decembru održati u Šangaju, gde će biti oko 10 hiljada učesnika.

Humanitarnu akciju je pokrenula fondacija „Zajedno za mlade prof.dr Danica Grujičić“. Za sada su obezbedili delove robota za učenike, a uz pomoć donatora obezbediće i novac za troškove putovanja i smeštaja tokom takmičenja u Kini.

Nije važno koje će mesto zauzeti, važno je da učenici učestvuju na takmičenju, kazala je profesorka dr Danica Grujičić u Užicu i uputila poziv donatorima da se priključe akciji.

Radovan Novaković, regionalni direktor Fondacije „Zajedno za mlade prof.dr Danica Grujičić“ je rekao da je ovo prva akcija koju organizuju na području Zlatiborskog okruga, ali ne i jedina, pošto će uslediti nabavka sportske opreme za omladinski klub, a u planu je, da uz pomoć donatora pomognu obnovu jedne seoske škole.

Profesorka Grujičić je u Užicu odgovarala na brojna pitanja mladih o natalitetu, debeogradizaciji, opasnostima narkomanije…

- Advertisement -