Publika je aplauzima pozdravila repertoar i kvalitetno izvođenje ovog orkestra,  pa na kraju koncerta zaigrala užičko kolo. Sastav Igora Mitrića takmiči se ovog leta na 45. Saboru trubača na Zlatiboru, gde su prošle godine dobili nagradu za najbolje odsvirano kolo i nagradu za najboljeg bubnjara.

Trubački sastav čine Igor Mitrić (truba), Milan Ršumović (truba),  Nikola Papić (truba), Željko Mišović, Ljubiša Jevtović, Dragan Jevtović (tenor), Vujadin Lazarević (bas) i Dejan Milčanović (bubanj).

„ Zlatiborsko kulturno leta“ se nastavlja koncertom  Nikole Rokvića 20. jula, koncertom benda „Piloti“ 25. jula, Sabor trubača zapadne Srbije je 28. jula. I za avgust je planiran bogat kulturni program.

– Gotovo svakodnevno zanimljivi sadržaji animiraće i zabavljati hiljade turista koji borave na najposećenijoj planini Srbije , a organizator „ Zlatiborskog kulturnog leta“ Turistička organizacija Zlatibor potrudila se da i za najmlađe priredi  bogat i sadržajan program,- navodi se u informaciji TO Zlatibor.

- Advertisement -