Za praznike GOLD GONDOLA priprema niz zanimljivih sadržaja, od kojih se veći deo dana provodi u prirodi, što je posebno interesantno za porodice sa decom. Gondola od sutra, 27. aprila do 5. maja, radi produženo.

Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta.

Planirano je da se sadržaji realizuju od 12:00 do 14:00 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika.

Za praznike GOLD GONDOLA priprema:

Prolećni safari u okolini Ribničkog jezera je planiran za ponedeljak, 29. aprila, kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor.

U utorak, 30. aprila, putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici prema instrukcijama profesionalnog trenera.

Gondola i Ribničko jezero (Foto: N.Tošić UžiceMedia)

To će biti prilika da se rekreiraju u prirodi i usvoje nekoliko praktičnih vežbi koje mogu primenjivati i u kućnim uslovima. Istog dana na Torniku će se odvijati kreativna radionica Četkica i čašica koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora – Tornika.

Vaskršnjoj radionici, 2. maja, najviše će se obradovati mališani jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje i trka sa kašikama.

U subotu, 4. maja, putnici zlatiborske gondole ponovo će imati priliku da uživaju u kreativnoj radionici „Četkica i čašica“ koja će se održati na Torniku.

Gold gondola će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa će putnici moći da se voze od 09:00 do 17:00 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18:00 časova, navode iz Pres službe Gold gondole.

Tornik, uvek privlačan za goste Zlatibora (Foto: Pres služba Gold gondole)

Pogledajte i druge tekstove iz turizmaputopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -