23. septembar

U Opštoj bolnici Užice hospitalizovano je šest pacijenta pozitivnih ili pod sumnjom na kovid -19, a od tog broja tri pacijenta su na respiratoru.

U kovid bolnici u Krčagovu je smešteno 38 pacijenata.

22. septembar

U Opštoj bolnici Užice hospitalizovano je osam pacijenta pozitivnih ili pod sumnjom na kovid -19, od ovog broja tri pacijenta su na intenzivnoj nezi od kojih su dva na respiratoru.

U kovid bolnici u Krčagovu danas je 40 pacijenata, saopšteno iz Zdravstvenog centra Užice.

U proteklih sedam dana 16 novozaraženih osoba

U periodu od 16. do 22. septembra 2020. godine kovid – 19 je potvrđen kod 16 lica u opštinama Zlatiborskog okruga (Užice – 5, Priboj – 3, Bajina Bašta – 2, Požega – 2, Prijepolje – 2 i Sjenica – 2).

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2579 slučajeva infekcije virusom na teritoriji Okruga, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice.

Najviše inficiranih zabeleženo je u Užicu 838, zatim sledi Požega 319, Priboj 268, Arilje 200, Prijepolje 199, Bajina Bašta 193, Nova Varoš i Sjenica po 167 inficiranih, Čajetina 162 i Kosjerić 66, navela je u informaciji dr Katarina Ristović, zadužena za komunikaciju sa medijima Zavoda za javno zdravlje Užice.

Srbija

U Srbiji danas nema preminulih od posledica koronavirusa, objavilo je Ministarstvo zdravlja na sajtu covid19.rs. Testirane su 6.814 osobe, a registrovan je 61 novozaraženi.

21. septembar

U užičkoj Opštoj bolnici hospitalizovano je devet pacijenata pozitivnih ili suspektnih na kovid – 19, od tog broja dva pacijenta su na intenzivnoj nezi i oba su na respiratoru.

U kovid bolnici u Krčagovu je smešten 41 pacijent, saopštila je jutros PR Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

Prema poslednjim podacima u Zlatiborskom okrugu 13 inficiranih, u Opštoj bolnici Užice u petak je bilo hospitalizovano sedam pacijenta pozitivnih ili suspektnih na kovid  – 19, a kakva je bila situacija tokom protekle nedelje pogledajte OVDE.

Naslovna foto: Pixabay

- Advertisement -