U 18 časova je projekcija filma Slađane Topalović ‘’Drugo ime za slobodu’’, dokumentarcu koji predstavlja bajkerski život i ruši predrasude o njima tokom vožnje duge 20 000 km. Film je nabijen emocijama, neponovljiva avantura na dva točka. Tu je 86 minuta smeha i suza s “Noćnim vukovima”, momcima potpuno drugačijim od uobičajenih stereotipa o bajkerima. A u filmu će biti I svetska ekskluziva – “Putinovi bajkeri” prvi put na filmu, iznutra – onakvi kakvi zaista jesu .

Nakon projekcije, od 20 časova na programu je promocija knjige Momčila Minića – “63. Trenutak večnosti”, roman koji govori o Košarama i borbama na jugoslovensko – albanskoj granici 1999.godine iz ugla jednog od pripadnika 63 padobranske brigade.

Od 22 časa u muzičkom delu večeri nastupiće užički bend Mehanizam, finalisti 53. Gitarijade u Zaječaru i gosti iz Ivanjice, bend Bonecarver, gosti prošlogodišnjeg EXIT festivala na Opens Future Shock Stage-u.


Ulaz na sve događaje u GKC, subota, 1. februar, je besplatan.

Užice, 1. februar 2020. godine

SRPSKO-RUSKO VEČE U GRADSKOJ KUĆI

Noćni vukovi Srbije i Udruženje veterana 63. padobranske brigade, a uz podršku Grada Užica, organizovali su u subotu, 1. februara, u Svečanoj sali Gradske kuće  Srpsko-rusko veče.

Srpsko-rusko veče (Foto: Grad Užice)

Gradonačelnik Užica Tihomir Petković poželeo je dobrodošlicu gostima iz država regiona, Australije, ratnim borcima elitne brigade Vojske Republike Srbije.

Više o ovom događaju možete pročitati u tekstu na sajtu Grada Užica.

- Advertisement -