Promocija Zltibora će biti organizovana u Negotinu, Zaječaru, Jagodini, Kraljevu, Kruševcu i Kragujevcu. A cilj promocije je najava letnje turističke sezone.

Pod sloganom „Zlatibor tvoj pravi izbor“, Turistička organizacija Zlatibor najaviće letnje sadržaje na glavnim gradskim trgovima više srpskih gradova i sve zainteresovane posetioce upoznati sa turističkom ponudom najposećenijeg planinskog centra Srbije.

Zlatiborsko selo sve traženije (Foto: TO „Zlatibor“)

Zainteresovani posetioci imaće priliku da se upoznaju sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Tokom prve sedmice kampanje Zlatibor je svoju ponudu predstavio u Subotici, Novom Sadu, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu i Obrenovcu, dok se tokom narednih sedmica kampanja nastavlja i u ostalim gradovima Srbije.

Priroda Zlatibora (Foto: Iz arhive Užicemedia)

Promocija turističkih potencijala Zlatibora organizovana je juče, četvrtak, 26. maja, u Negotinu. Danas su na redu promocije u Zaječaru i Kruševcu.

Petak 27. maj:

-14 časova, Zaječar

-15 časova, Kruševac

Subota 28. maj:

-12 časova, Kragujevac

-12 časova Jagodina

Nedelja 29. maj:

-11 časova, Kraljevo

Promocija Zlatibora

Podsećamo, Zlatibor, jedana od najposećenijih planina Srbije, uvek se prepoznavao po blagotvornoj prirodi, mnogobrojnim atrakcijama, vrhunskim smeštajnim kapacitetima, sportskim terenima, poznatim restoranima.

Domaći proizvodi (Foto: Iz arhive Užicemedia)

Poslednjih godina, s obzirom na sve učestalija dešavanja u kulturi, prednjači među turističkim centrima po raznovrsnim izložbama, koncertima, festivalima, pozorišnim predstavama, filmskim projekcijama, predavanjima i drugim kulturnim događajima. U prvom redu zahvaljujući novom multifunkcionalnom zdanju Kulturnog centra Zlatibor, kao i dobroj organizaciji tih programa i sadržaja.

Vladimir Živanović direktor TO „Zlatibor“, ranije je govorio za UžiceMedia i istakao da Kulturni centar predstavlja temelj kulturnog života, važno odredište za meštane Zlatibora i turiste iz zemlje i sveta, te da je udahnuo nove vrednosti Zlatiboru.


A u poslednje vreme turiste privlače zlatiborska sela, a ako pitate koje je najlepše, Zlatiborci odgovaraju da je nepravedno izdvajati bilo koje na padinama ove visoravni, svako je lepo za sebe, svako ima svoju istoriju, svoje ljude, svoj život. Jablanica, Mačkat, Mušvete, Semegnjevo, Sirogojno, Šljivovica, Kriva Reka, Dobroselica, pa Gostilje, Ljubiš

Zlatibor, Kraljevi konaci (Foto: Nada Tošić Užicemedia)

Hroniku kovid – 19 tokom maja možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije tokom maja možete pogledati OVDE.

- Advertisement -