Priznanje kompanije za pouzdanost “CompanyNJall d.o.o.“ izdaje se isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Sertifikat omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu.

Dobijenim priznanjem Turističko udruženje „Gostilje“ dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija.Turističko udruženje „Gostilje“ upravlja jednim od najposećenijih naših vodopada, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu, obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava Turističko udruženje „Gostilje“.

Nedaleko od ove prirodne turističke atrakcije nalazi se i veliki bazen napunjen čistom izvorskom vodom gde se u sezoni osvežavaju mnogi kupači, kao i sportski tereni pogodni za rekreaciju u zagrljaju očuvane prirode.

Gostiljski vodopadi (Foto: N.Tošić)


Turističko udruženje „Gostilje“ je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu. Svojim odgovornim poslovanjem doprineli su raznovrsnosti i bogatstvu turističke ponude Zlatibora, navedeno je u informaciji Turističke organizacije „Zltibor“.

- Advertisement -