Omladinski klub Čajetina otvoren je nedavno na Zlatiboru, i kako kažu, otvara nove horizonte, inspiriše kreativnost i osnažuje mlade da budu aktivni učesnici u oblikovanju svoje budućnosti i zajednice u kojoj žive.

Zlatibor, dragulj zapadne Srbije, privlači sve veći broj turista iz Srbije, regiona, ali i iz Evrope i celog sveta. Od netaknute prirode do bogate kulturne baštine, mnoštva sadržaja i atrakcija, ova planina nudi širok spektar mogućnosti za turiste željne odmora, avanture i novih iskustava, dok odnedavno poseduje i mesto aktivnog angažovanja mladih i doprinosa lokalnoj zajednici – Omladinski klub Čajetina, – kažu iz Turističke organizacije „Zlatibor“.

Ovaj centar za okupljanje mladih je mesto gde se podstiče kreativnost i osnažuju potencijali mladih za aktivno učešće u društvenim događajima i lokalnoj zajednici.

Svojom modernom opremom i raznovrsnim aktivnostima kroz edukaciju, menstorstvo i podršku, Omladinski klub Čajetina podstiče lični i profesionalni razvoj mladih.

Od izletničkih avantura do edukativnih, kreativnih radionica, klub pruža bogat spektar mogućnosti za ispunjenje slobodnog vremena na način koji podstiče razvoj i društvenu interakciju.

Sa modernim prostorom za prezentacije, lap topovima, udobnim lazy bagovima, omladinski klub nudi savršeno okruženje za planiranje i realizaciju različitih aktivnosti. Ovaj prostor nijesamo mesto gde se rađaju ideje, već i gde se one pretvaraju u stvarnost.

Omladinski klub Čajetina otvara nove horizonte, inspiriše kreativnost i osnažuje mlade da budu aktivni učesnici u oblikovanju svoje budućnosti i zajednice u kojoj žive.

Ono što ovaj centar čini posebnim nije samo njegova opremljenost, već i sposobnost da omogući mladima da izraze svoje potrebe i doprinesu lokalnoj zajednici. Kroz različite inicijative i projekte, mladi dobijaju priliku da se angažuju u rešavanju lokalnih problema i unapređuju kvalitet života u zajednici.

Omladinski klub Čajetina (Foto: TO „Zlatibor“)

Prostor Omladinskog kluba Čajetina dostupan je za besplatno korišćenje mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora zainteresovani se mogu obratiti na mejl:cajetinaomladinskiklub@gmail.com ili putem instagram stranice:omladinskiklubcajetina, navedeno je u informaciji Turističke organizacije „Zlatibor“.

Pogledajte i druge tekstove iz oblalsti društva, turizmaputopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -