Na koncertu nastupaju mladi umetnici, rođeni Sevojničani, koji se školuju na muzičkim akademijama. Organizator -Udruženje MINIMS.

Koncert pod nazivom “Nešto drugačije” biće priređen večeras u prostoru OŠ „Aleksa Dejović“ u Sevojnu. Nastupaju učenici umetničko – muzičkih akademija, poreklom iz Sevojna.

Marija Nikolić, Marko Božović i Tijana Vasilijević su rođeni u Sevojnu a prvo muzičko obrazovanje stekli su paralelno sa školskim obavezama u Užicu, i nastavljaju u tom pravcu.

Za razliku od repertoara vezanog za školske obaveze, ovo troje mladih muzičara, na predstojećem koncertu u Sevojnu za svoje sugrađane izvešće program sačinjen od popularnih domaćih i stranih pop i rok numera, uz modifikovanje aranžmana u svom mladalačkom kreativnom maniru, što ovaj koncert čini drugačijim od sličnih.

Koncert se organizuje, kao prvi od progama projekta “Kružni tok Sevojno” koji uz pokroviteljstvo Gradske opštine Sevojno i  u sklopu konkursa za realizaciju projekata iz oblasti kulture u ovoj gradskoj opštini, Udruženje osoba sa invaliditetom „Minimas“ iz Sevojna.

Koncert je večeras, sreda, 19.septembar, početak u 19, 30 sati, u TV sali OŠ „Aleksa Dejović“

Ulaz je slobodan.

- Advertisement -