„Moja idealna soba“ i tradicionalni konkrus kompanije Forma Ideale održava se po jedaneseti put. Do sada je privukao veliki broj učesnika, više od pola miliona mališana. Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, organizatori želi da učine prve dane školarcima i predškolcima što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

Tokom protekle decenije na konkursu je učestvovalo više od 500.000 dece, koja su kreativno i inspirativno prikazivala kako treba da izgleda njihova idealna soba.

Tema:Moja idealna soba

I ove godine, sva deca iz predškolskih ustanova i prvih razreda osnovnih škola od 1. do 30. septembra mogu da naoštre svoje olovke i bojice, pripreme flomastere ili odaberu neku drugu likovnu tehniku i kreiraju crtež na temu „Moja idealna soba„.

Škole i predškolske ustanove mogu da se prijave za učešće putem mejla deciji.konkurs@formaidele.rs i na broj 034/61-71-364, a radove će prikupljati vaspitači, odnosno učitelji i prosleđivati organizatoru konkursa.

Najtalentovaniji prvaci i predškolci, čiji crteži na temu „Moja idealna soba“ budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade:

  • I nagrada – 6x elementi za uređenje dečije sobe REBELO (po tri u obe starosne kategorije)
  • II nagrada – 8 x ležaj FANTASTICO PLUS (po 4 u obe starosne kategorije)
  • III nagrada – 12 x vreća za sedenje SOFT (po 6 u obe starosne kategorije)
  • IV nagrada – 200 svezaka Forma Ideale (po 100 u obe starosne kategorije)

Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, Forma Ideale želi da učini prve dane predškolskog i škole što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

Tradicionalni 11. dečiji likovni konkurs Forma Ideale

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani tokom oktobra, od strane stručnog žirija koji određuje organizator konkursa, a spisak nagrađenih biće objavljen 1. novembra 2022. godine.

Ukoliko vam se konkurs čini zanimljivim, ukoliko volite da crtate, oprobajte se, a mi ćemo propratiti ukoliko bude nagrada iz užičkog kraja.

Hroniku kovid – 19 tokom septembra možete pogledati na Užicemedia.

Aktuelni podaci o kovidu za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije tokom septembra možete pogledati OVDE

- Advertisement -