10.8 C
Užice
субота, фебруар 24, 2024
Naslovna Ključne reči VOZ NOSTALGIJA

Ključna reč: VOZ NOSTALGIJA

NOSTALGIJOM tokom leta Jedinstveni mokrogorski muzej

Ovim jedinstvenim vozom tokom prošle godine prevezlo više od 65.000, dok je ove godine Mokru Goru „Nostalgijom” do sada već obišlo 40.000 putnika. Cena vozne karte na relaciji Mokra gora–Šargan Vitasi za odrasle je 1.200 dinara.

„U ZAGRLJAJU ZLATIBORA“ – Ski centar „Tornik“

Turistička organizacija Zlatibor pripremila je serijal emisija pod nazivom „U zagrljaju Zlatibora“ koje otkrivaju lepote planine i okoline turistima. A u Mokroj Gori od kraja marta ponovo počinje da saobraća voz "Nostalgija".

Od Mokre Gore do Višegrada železnica

Uskoro bi trebalo da bude uspostavljen železnički saobraćaj od Mokre Gore do Vištegrada, prugom uskog koloseka, zaključak je zajedničkog sastanka održanog u Mokroj Gori sa predstavnicima Republike Srpske. Uspostavljanje redovnog saobraćaja na relaciji dugoj 25 kilometara bilo bi od velikog je turističkog značaja za obe regije.

ŠARGANSKA OSMICA „Ćirino“ novo leto

Šarganska osmica - u muzejsko -turističkom kompleksu u Mokroj Gori, početkom aprila, i ove godine, označen je početak letnje turističke sezone. Svakodnevno će biti dva polaska "Nostalgije" sve do kraja oktobra, do kada traje sezona.

„NOSTALGIJA“ PONOVO SAOBRAĆA Od aprila do kraja oktobra

Voz "Nostalgija" muzejsko – turističkog kompleksa Šarganska osmica, ponovo saobraća na od 1. aprila po letnjem redu vožnje, sve do 31. oktobra, saopšteno je iz "Srbija voza".

NOSTALGIJA PONOVO SAOBRAĆA OD SUBOTE

U kompleksu Šarganska osmica – Voz Nostalgija počinje da saobraća od subote, 23. maja, sve do kraja oktobra.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE