10.1 C
Uzice
četvrtak, novembar 14, 2019
Naslovna Ključne reči VODA

Ključna reč: VODA

OSVEŽENJE NA UŽIČKOM GRADSKOM TRGU

Dok traju vrućine, cisterne na užičkom gradskom trgu, ali ovoga puta za osveženje na avgustovskoj žegi.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI NAREDNIH MESEC DANA

Radovi će trajati mesec dana, na trasi cevovoda biće zatvoren saobraćaj, treba korisititi alternativne pravce, saopšteno iz "Vodovoda".

RASPORED CISTERNI U GRADU

Zbog kvara na vodovonoj mreži delovi Užica su i dalje bez vode. JKP"Vodovod" je noćas cisternama snabdevao i bolnički rezervoar, a jutros je u koordinaciji sa štabom za vanredne situacije nastavljeno snabdevanje cisternama u delovima grada bez vode.

PORED BEOGRADSKE KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI I U MILOŠA BOŽANOVIĆA

Očekuje se stabilizacija sistema tokom dana. Noćas je "Vodovod" cisternama snabdevao i bolnički rezervoar, a jutros će u koordinaciji sa štabom za vanredne situacije nastaviti snabdevanje cisternama u delovima grada gde nema vode. Raspored cisterni će biti uskoro objavljen.

NASTAVLJA SE SANIRANJE POSLEDICA JUČERAŠNJE HAVARIJE U TURICI

Zbog jučerašnje havarije u Turici, koja Postrojenje za prečišćevanje vode na Cerovića Brdu snabdeva sirovom vodom iz akumulacije Vrutci, jedan deo grada i Sevojna ostali su bez vode.

VODA ZA PIĆE ISPRAVNA U ČAJETINI Naprednjaci šire paniku

- Danas su izazvali paniku među građanima, pošto su, pre toga, svakodnevno, na Zlatibor slali raznorazne inspekcije koje su, prethodnih dana, zatvorile 15 objekata zbog nekih navodnih šteta, kažnjavali ih novčano ili kaznama zatvaranja objekata, izjavio je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

VODA SE MOŽE KORISTITI ZA PIĆE I PRIPREMU HRANE Prestala isporuka...

Voda iz gradskog vodovoda može se koristiti za piće i pripremu hrane saglasno Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće, navedeno je u informaciji Gradskog štaba za vanredne situacije.

UŽIČANI I DALJE PIJU VODU IZ CISTERNI

Isporuka vode se vrši na 75. lokacija i za snabdevanje su angažovane 24 autocisterne za potrebe građana, kao i 26. stacionarnih cisterni za ustanove i privredu.

ZA BOLNICU OBEZBEĐENA VODA Flaširana i sa Živkovića vrela

Crveni krst obezbedio pet tona a najavljene nove količine i od drugih donatora.

UŽICE PREŠLO NA VODU SA VRUTAKA Cisterne raspoređene po gradu

Voda iz akumulacije sa Vrutaka krenula je noćas, cisterne su raspoređene po gradu, a voda iz vodovodne mreže trenutno se može koristiti samo za sanitarnu upotrebu.
- Advertisement -
632FanovaLajkuj
316PratilacaZaprati
3PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE