Naslovna Ključne reči VLADAN SINĐIĆ

Ključna reč: VLADAN SINĐIĆ

ZAKON POŠTOVATI Klisuru Đetinje sačuvati

Grad Užice samovoljno i mimo zakonom propisane procedure menja odrebe Odluke o proglašenju predela izuzetnih odlika "Klisura Đetinje", navodi u saopštenju Građanska čitaonica "Libergraf". Sednica Skupšteine zakazana je za 29. jun i jedna od tačaka se odnosi na „Klisuru Đetinje“.

„Čija je zapadna Srbija“ GRAĐANI IMAJU MOĆ

I pored toga što živimo u centralizovanom sistemu, građani imaju moć, pa ako se dobro udruže i organzuju mogu mnogo da urade, Srbija mora da se decentralizuje, poručeno sa tribine održane u Užicu.

„LIBERGRAF“: Podržati rad socijalnih preduzeća

Zahtevamo da Grad Užice podrži osnivanje i rad socijalnih preduzeća, navodi se u saopštenju Građanske čitaonice "Libergraf" povodom nepoštovanja zakonskih obaveza koje proizilaze iz Zakona o socijalnom preduzetništvu.

VLADAN SINĐIĆ, Libergraf Zeleni plan za bezbrižan dan

Građanska čitaonica "Libergraf" spada u red organizacija koje se najviše interesuju za unapređenje životne sredine u gradu na Đetinji. Pokretači su brojnih akcija, a pažnju u poslednje vreme privlači program "Zeleni plan za bezbrižan dan". Vladan Sinđić smatara da je Užicu više nego potreban strateški pristup rešavanju problema zagađenja životne sredine.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE