Naslovna Ključne reči UDRUŽENJE INVALIDA CEREBRALNE I DEČJE PARALIZE

Ključna reč: UDRUŽENJE INVALIDA CEREBRALNE I DEČJE PARALIZE

Šahovski turnir „PRIJATELJSTVA“ Na Beloj Zemlji

Udruženje invalida cerebralne i dečije paralize Užice organizuje šahovski turnir "Prijateljstva" osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom Užice 2023. Šah je čest izbor mnogih osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom, omogućava im da iskažu svoje sposobnosti, vežbaju i razvijaju volju, istrajnost, ali i razvijaju i neguju prijateljstva.

BILJANA SUBOTIĆ: Razvijanje veština i kreativnost

Razvijanje veština osoba sa invaliditetom neophodno je kroz podršku u organizovanju različitih radionica od kojih veliki značaj treba da ima i veština samostalnog života. Nadamo se da će i ova, kompleksna ali neophodna, usluga socijalne zaštite jednog dana biti implementirana, - ističe Biljana Subotić, socijalna radnica, koordinatorka i PR Info centra za osobe sa invaliditetom.

RAZLIČITOST JE BOGATSTVO Pišu užički srednjoškolci

Na literarnom konkursu povodom manifestacije „Kikini dani“ u znak sećanja na Tijanu Petrović Kiku, istaknutog borca za prava i bolji položaj osoba sa invaliditetom tradicionalno učestvuju učenici užičkih srednjih škola.

Čedomir Cicović: MI SMO TI LJUDI Ravnopravni građani sa istim pravima,...

- Iskreno meni najviše smeta što same osobe sa invaliditetom još uvek ne vide kolika je njihova odgovornost u procesu stvaranja tih izjednačenih mogućnosti za sve. Jer mi smo TI ljudi... I što se ne pripremaju i ne izgrađuju svoje lične kapacitete,- kaže Čedomir Cicović, volonter, aktivista, direktor i borac za bolji položaj svih "ranjivih" grupa u Užicu i šire.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE