29.7 C
Užice
четвртак, јун 20, 2024
Naslovna Ključne reči SKUPŠTINA GRADA UŽICA

Ključna reč: SKUPŠTINA GRADA UŽICA

GRADSKO VEĆE UŽICE Gubitak u dva javna preduzeća

Gradsko veće Užica zasedalo danas, utvrđen je predlog odluke kojom se osniva javno komunalno preduzeće Regionalni centar za vodne usluge "Skrapež" Požega. A od svih užičkih preduzeća u prih šest meseci sa gubitkom poslovali "Duboko" i "Veliki park".

IZABRANO NOVO GRADSKO RUKOVODSTVO Gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević

Po prvi put u Užicu je izabrana gradonačelnica, dr Jelena Raković Radivojević, sa liste “Aleksandar Vučić – za našu decu" koja je do sada obavljala funkciju direktorke užičke bolnice.

PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA UŽICA BRANISLAV MITROVIĆ

Na konsitutivnoj sednici za predsednika gradske Skupštine većinom glasova izabran je Branislav Mitrović, koji je i u prethodnom mandatu vršio tu funkciju.

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA UŽICA Odbornici usvojili drugi rebalans budžeta

Na današnjoj sednici Skupštine usvojen drugi ovogodišnji rebalans gradskog budžeta. Budžet je uvećan za oko 19 miliona dinara, reč je o sredstvima koje je Užice dobilo iz transfera od ministarstava.

GRADSKO VEĆE Rebalansom užički budžet uvećan za 63,7 miliona dinara

Predlogom rebalansa, užički budžet bio bi uvećan za 63,7 miliona dinara i posle izmena on bi iznosio tri milijarde i tri miliona dinara. Sednica Skupštine Grada Užica 21. Juna.

OPOZICIONI SAVEZ ZA SRBIJU U UŽICU NAPUSTIO SEDNICU

Opozicioni Savez za Srbiju napustio je današnje zasedanje u znak nezadovoljstva što nije stavljen na glasanje predlog odbornika DS-a Ivana Filipovića o usvajanju Deklaracije...
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE