Naslovna Ključne reči POLJOPRIVREDA SRBIJE

Ključna reč: POLJOPRIVREDA SRBIJE

PODRŽANO 126 POLJOPRIVREDNIKA SA 20 MILIONA DINARA Uz pomoć Grada Užica...

U proteklih šest godina podržano je 126 korisnika sa 20 miliona dinara, od čega su 15 miliona dinara sredstva iz budžeta grada Užica, a pet miliona je obezbedila Fondacija "Ana i Vlade Divac" kroz programe namenjene kozarstvu, ovčarstvu, pčelarstvu i plasteničkoj proizvodnji.

FOND ZA PODSTICAJ POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE Osnovan u Čajetini

Ugovor o saradnji potpisali predstavnici "Zlatiborskog eko-agrara" i Fondacije "Ana i Vlade Divac" u okviru projekta "Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina".

DIVAC POLJOPRIVREDNI FONDOVI U UŽICU Konkurs za poljoprivrednike

Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa gradom Užice, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 3.640.000,00 dinara za razvoj plasteničke proizvodnje za najmanje 26 poljoprivrednika. Konkurs je otvoren do 29-og maja ove godine.

NOVČANA POMOĆ POLJOPRIVREDNICIMA Ko ima pravo na sredstva?

Na sednici Vlade Srbije usvojena i Uredba o novčanoj pomoći poljoprivrednim gazdinstvima i Uredba o finansijskoj podršci poljoprivrednim gazdinstvima kroz olakšan pristup korišćenju kredita u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID-19.

SAVREMENE TEHNOLOGIJE PROIZVODNJE U POLJOPRIVREDI SRBIJE

Projekat "Savremene tehnologije proizvodnje u poljoprivredi Srbije" će omogućiti direktnu komunikaciju studenata i predstavnika državnih institucija, udruženja i kompanija iz oblasti poljoprivrede.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE