15.6 C
Užice
понедељак, јун 24, 2024
Naslovna Ključne reči NAŠA ZLATKA

Ključna reč: NAŠA ZLATKA

Mlekara „Naša Zlatka“ je opremljena najsavremenijom opremom za preradu 1.500 litara mleka dnevno u tradicionalne proizvode zlatiborskog kraja, sir i kajmak. Prerađuje se mleko samo sa registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa teritorije Opštine Čajetina, čime se pruža pomoć i podrška malim lokalnim proizvođačima.

Zlatiborski sir i kajmak proizvedeni u mlekari „Naša Zlatka“ naći će se samo u odabranim hotelima i restoranima. Osnovna misija „Naše Zlatke“ je savremeno preduzeće, uz očuvanje tradicije, koje proizvodi zdrav i kvalitetan proizvod od mleka sa imanja zlatiborskih domaćina.

Pogledajte više ovde.

ZLATIBORSKI EKO AGRAR Nagrađen na Festivalu

Žiri 5. Festivala hrane i vina, održanog u Beogradu, kome je prisustvovalo preko 100 izlagača iz Srbije i regije, dodelio je nagrade najboljima. Među njima je „Zlatiborski eko agrar“.

REGIONALNA KONFERENCIJA O AGROINDUSTRIJSKOM CENTRU Za osnaživanje lokalnih proizvođača, bolji plasman...

U zlatiborskom selu Kriva Reka, od septembra Agroindustrijski centar, koji će okupiti poljoprivredne proizvođače i biti im od velike pomoći pri osnaživanju lokalnih proizvođača, stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta, plasmanu proizvoda.

NOVINARI IZ BIH u poseti ZLATIBORU Obišli Krivu Reku i mlekaru...

Tržište BiH je prostor sa koga se beleži porast broja gostiju i ostvarenih noćenja na Zlatiboru, a ovim će promocija planine biti još značajnija.

ČAJETINA: Da se ponovo zabele zlatiborski pašnjaci

U proteklih sedam godina agrarni budzet opštine Čajetina značajno je povećan sa dva na 45 miliona dinara.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE